GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2024 10:58

Zaman'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Zaman'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Liv Suit Hotel İşletmecisi ve Sahibi Genel Müdürü Ferman Zaman, İlimizde olduğu gibi, tüm yurt genelinde coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklamasında, duygu dolu mesajlara yer veren Liv Suit Hotel İşletmecisi ve Sahibi Genel Müdürü Ferman Zaman, şunları söyledi: ‘Her bir kilometresinin şehit kanlarıyla sulandığı aziz vatanımızda, tarihe yön veren zaferimizin 102. Yıl dönümünü yaşamanın haklı gururunu yaşamaktayız. ‘Canlarını feda ederek, işgal edilmiş vatanımızı işgalcilerin elinden söke söke olarak, kahramanlık destanı yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi, medfun gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yüce Rabbim; rahmeti, merhameti ve mağfiretini adeta manevi bir yağmur gibi yağdırarak, azizi milletimizin, şer güçlere karşı muzaffer olmasını nasip buyurmuştur.

Ezanımız, adeta bütün kâinatta yirmi dört saat boyunca okunmakta, bayrağımız, bağımsızlığımızın bir nişanesi olarak dalgalanmaktadır. Bu durum, bizler için büyük bir lütuf ve nimettir. ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm!” diyerek, yedi düvele diz çöktüren, kahraman ordumuz ve aziz şehitlerimizi, bu vesileyle dualarla anıyoruz. Onlar ki, insanlık tarihinin en anlamlı zaferlerini yaşattılar bizlere. Yıllarca cepheden cepheye koşup hürriyet, istiklal ve İnancımız için Azim ve şevkle savaştılar, şehit oldular. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar'da; istiklal savaşını zaferle noktalayan bu şanlı bayramımızı bir kez daha kutluyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’