GÜNDEM Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 17:59

Yüksekova’da düzenlenen törende Diyarbakır Firmasına ödül

Yüksekova’da düzenlenen törende Diyarbakır Firmasına ödül
Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yüksekova Usta Öğreticiler Derneği’nin iş birliğiyle, Yüksekova’da düzenlenen ödül gecesinde Diyarbakır’dan katılan Güzellik Uzmanı Hayat Bayram ‘Yılın En İyi Leke Giderme ve Cilt Kararmaları Uzmanı’ ödülüne layık gör

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde gerçekleştirilen ödül gecesi, güzellik uzmanları ve kuaförlerin buluşma noktası oldu. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) ile Yüksekova Usta Öğreticiler Derneği’nin iş birliğiyle ve Nokta Kozmetik Firması sahibi Hüseyin Yüksel’in desteğiyle düzenlenen tören, İpekyolu Caddesi’nde bulunan DoubleTree By Hilton otelinde gerçekleşti. Ünlü sunucu Tuğba Özay ve DJ Uğurcan’ın sunumuyla renklenen gece, yerel kültürün ve güzellik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi.

Törende, yöresel kıyafetlerle yapılan defile ve güzellik sektöründe öne çıkan isimlere verilen ödüller büyük ilgi gördü. Yılın En İyi Leke Giderme ve Cilt Kararmaları Uzmanı kategorisinde öne çıkan isim ise Diyarbakır’dan katılan Güzellik Uzmanı Hayat Bayram oldu.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yüksekova Usta Öğreticiler Derneği Başkanı törende yaptıkları açıklamada, etkinliğin güzellik sektörünün gelişimine katkı sağlamayı hedeflediğini belirttiler. Ayrıca, bölgede faaliyet gösteren kuaförlerin ve güzellik uzmanlarının bilgi ve deneyimlerini paylaşarak sektöre katkı sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların düzenlendiğini vurguladılar.

 

Ödül törenine katılan Güzellik Uzmanı Hayat Bayram, aldığı ödülle ilgili duygularını paylaşırken, “Güzellik sektöründe bu kadar değerli bir ödüle layık görülmek beni son derece mutlu etti. Yüksekova’da böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmak ve meslektaşlarımla bir araya gelmek büyük bir onur” dedi.

Yüksekova’daki ödül gecesi, güzellik sektörünün ve yerel esnafın bir araya gelerek iş birliği ve dayanışma içinde olduğunu göstermesi açısından da önemli bir etkinlik olarak kayda geçti.