GENEL Haber Girişi : 19 Eylül 2018 19:25

Yılmaz: Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır.

Yılmaz: Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır.
Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği (SİDER) Genel Başkanı Şükran Yılmaz, 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.
Okulun insan hayatında aileden sonra en önemli bir basamak olduğunu dile getiren Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği (SİDER) Genel Başkanı Şükran Yılmaz, “İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelecek hedeflerimizi gerçekleştirmemizde önemli bir yeri olan eğitim yuvasıdır.  
 
 
Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, gelecekte kuracağımız yaşamın temel belirleyicilerinden biri olacaktır. Bu nedenle yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerin sağlıklı ,mutlu ve umutlu olmalarını diler; sevgi, saygı ve başarı dileklerimizi sunarız. Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin, eğitim gönüllüsü tüm çalışanların ve ailelerin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun” diye konuştu. 
 
 
 ÖZEL HABER: YILMAZ ACU 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.