GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2018 14:13

YILDIZ ‘KUDÜS NÖBETİ’NDE ARTIK SIRA BİZDE’

YILDIZ ‘KUDÜS NÖBETİ’NDE ARTIK SIRA BİZDE’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Yunus Yıldız, ‘Kudüs’ü ve Filistin’i yalnız zannedenlerin, bugün Diyarbakır’dan hak ettikleri şamarı yiyeceklerini’ belirtti.
Açıklamalarda bulunan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Yunus Yıldız, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Kudüs Nöbetinde Sıra Bizde. 
Artık bayrak bütün Diyarbakır halkında. Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Şehr-i Diyarbekir’den bütün dünyaya öyle bir mesaj vereceğiz ki, neye uğradığını şaşıracaklar’ diye konuştu. 

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Yunus Yıldız, ‘şöyle devam etti: 
’11 Ayın Sultanı, bu Mukaddes ayda kalplerimiz Yüce Mevla'mıza yönelmiş durumda. Ellerine Müslüman kanı bulaşmış, dünyayı sömürse doymayacak olan adeta vampirden farkları olmayan İsrail siyonizmi ve onun işlediği cinayetlerin suç ortağı ABD’ye bir kez daha demokrasi dersi vereceğiz. 
Büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğimiz ‘Büyük Kudüs Buluşması’na bütün Diyarbakır halkı davetlidir. 


Cenab-ı Allah’ın izniyle, bugün saat 16.30’da hepimiz İstasyon Meydanında buluşacağız. Bu büyük buluşmada, İslam ve İnsanlık düşmanlarına olan demokratik tepkimizi demokratik platformda sergileyerek, iki yüzlü bazı ülkelere demokrasi dersi vereceğiz. 
Söz konusu İslam ülkeleri olduğunda arkasını dönen, sanki katliam yapılmamış, sivil ve masum insanların üzerine ağır silahlarla ateş açılmamış gibi bir tavır sergileyen bir çok dünya ülkesi, bu vebale ortaktır. 



İnsanlığın geleceği çok tehlikeli olan siyonizm Filistin'de büyük bir barbarlık sergilemektedir. 
Filistinliler acı içindeyken sessiz kalmak Biz Müslümanlara yakışmaz. İslam dünyasındaki dağınıklık ve bazı sorunlar nedeniyle, İsrail adeta kudurdu. Kudüs'ün siyonist esareti altında yaşaması Müslümanlar için kabul edilemez bir durumdu. Bu durumdan kurtulmak için Müslümanlar Devletlerin başındakiler, evvela kendi aralarındaki kısır çekişmeleri bir kenara bırakarak, Kudüs'ün kurtuluşu için tek ses, tek yürek olup kenetlenmelidir. 

SAYIN BAŞBAKANIMIZ, DUYGULARIMIZA TERCÜMAN OLACAK 

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Diyarbakır'a teşrif ederek, bu mezalime olan tepkisini, bütün dünyaya bir kez daha anlatacak. 
Kudüs konusu, bizim için Mübarek bir konudur. O nedenle, hangi düşünceye mensup olursak olalım, 16.30’da İstasyon Meydanı’nda buluşarak, Peygamberler Diyarı’ndan Miraç Kenti Kudüs’e Muhammedi bir muhabbetle bağlanalım ve asla yıkılmayacak sevgi köprüsü oluşturalım. 
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün güzelliklere layık olan saygıdeğer halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, Cenab-ı Rabbim’den, ülkemize ve bütün İslam Âlemi’ne, sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz etmesini diliyorum’. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.