GENEL Haber Girişi : 21 Ocak 2019 14:01

Yenişehir'e Hüseyin Cengiz aday

Yenişehir'e Hüseyin Cengiz aday
31 Mart'ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimine sayılı günler kala AK Parti'nin Diyarbakır adayları kesinleşti.
Diyarbakır'ın merkez ilçesi olan Yenişehir İlçe Belediye adayı ise AK Parti'de siyaset yapmış 2015 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde de AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı olan Hüseyin Cengiz gösterildi. 




Türkiye'de 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecekolan yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını açıklamaya başladı. AK Parti bir çok il ve ilçede adaylarını açıklarken Diyarbakır'da da heyecanlı bekleyişe dur dedi. Bir çok başarılı siyasetçinin aday gösterildiği Diyarbakır'da Yenişehir ilçesine de yine partiye gönül vermiş bir isime yer verildi. AK Parti'nin Yenişehir Belediye Başkan Adaylığına Hüseyin Cengiz getirildi.  




Uzun yıllar Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (Ak parti) siyaset yapan, işadamı kimliğiyle Diyarbakır ve bölge kamuoyunun yakından tanıdığı işadamı Hüseyin Cengiz'in aday olarak açıklanması hem partide hemde Diyarbakır'da sevinçle karşılanırken, Cengiz'in adaylığı önümüzdeki günlerde düzenlenecek aday tanıtım toplantısında resmi olarak duyurulacak. 





Cengiz'in adaylığı Yenişehir halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. AK Parti'nin Hüseyin Cengiz'i Yenişehir'e aday olarak göstererek çok başarılı bir adım attığını belirten Yenişehirli vatandaşlar, " AK parti 17 yıllık iktidar döneminde genel ve yerel yönetimlerde olsun ülkemiz ve şehrimiz için çok şeyler yaptı. Biz partimize güveniyoruz. Yenişehir adayımız Hüseyin Cengiz beyefendiye ve diğer adaylarımıza güveniyoruz, bizler için ellerinden gelen hizmetleri yapacaklarından şüphemiz yoktur. Bizlerde Allah'ın izniyle kendilerini destekleyip, 1 Nisan sabahına Diyarbakır'ı ve Yenişehir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız" diye konuştu.  


 HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.