GENEL Haber Girişi : 22 Eylül 2019 20:47

Türkiye'nin en iyi tatlıcısı ödülü Diyarbakır'a

Türkiye'nin en iyi tatlıcısı ödülü Diyarbakır'a
Karaderili Şirketler Grubu'na bağlı Yalova Terma City'nin ana sponsorluğunda düzenlenen "Best of City Awards"ta şehrin enleri, iş, sanat, siyaset dünyasının en iyilerine ödülleri verildi. İş, sanat, siyaset dünyasının ödüllere layık görüldüğü gecede, Türk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra başbakanların, milletvekillerin, bakanların, siyasilerin yanı sıra Türkiye’nin tercihi haline gelen meşhur kadayıfçı Sıtkı Usta her zamanki gibi gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta Şebnem Schaefer ve Cem Özer’in sunuculuğunu yaptığı Best Of Cıty Awards 2019 Yılın En İyi Tatlıcı ödülünü alarak bir kez daha kalitesini göstermiş oldu.
 
Karaderili Şirketler Grubu'na bağlı Yalova Terma City'nin ana sponsorluğunda düzenlenen "Best of City Awards"ta şehrin enleri, iş, sanat, siyaset dünyasının en iyilerine ödülleri verildi. Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, görkemli törene sayısız tanınmış isim katıldı. Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, ödülleri sahiplerine takdim etti.



Almış oldukları ödülle gururlandıklarını ancak bu gururun tüm Türkiye’nin gururu olduğunu dile getiren Sıtkı Usta işletmecisi Süleyman Altunbay, “Bu verilen ödülü halkımıza armağan ediyoruz. Çünkü biz sanatımızla ve tüm Türkiye’deki halkımızın bizlere vermiş olduğu güvenden dolayı bizlere bu ödülü verdiler. Biz kaliteden ödün vermeden halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Bize bu ödülü layık görenlere de sonsuz minnettarız” diye konuştu. 



Ödül sonrası Süleyman Altunbay ve ekibi beraberlerinde götürdükleri tatlıları davetlilere ikram ettiler. 
Öte yandan, gecede şehre değer katan yönetici ödülü Ahmet Misbah Demircan'a, İstanbul'a değer katan yönetici ödülü Bedrettin Dalan'a takdim edildi. Nursel Köse en iyi kadın karakter oyuncu ödülünü, Çağla Şıkel yılın en iyi sabah program sunucusu ödülünü aldı. Ayrıca; Nilgün Belgün, Şevval Sam, Müjdat Gezen, Mesut Yar, Caner Cindoruk ve Haldun Dormen gibi isimler de ödül aldı.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.