GÜNDEM Haber Girişi : 15 Haziran 2024 15:08

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu'dan Babalar Günü Mesajı

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu'dan Babalar Günü Mesajı
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu, Babalar Günü münasebetiyle anlamlı bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların hayatımızdaki yerinin önemine vurgu yapan Aksu, tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı.

Dr. Av. Murat Aksu'nun Babalar Günü Mesajı:


"Bizleri okutup büyütmek için ellerinden geleni yapan, başımız sıkıştığında ilk olarak yardımımıza koşan, sevgilerini göstermekte bazen zorlanan fakat başımıza bir şey geldiğinde en çok yüreği acıyan hayattaki en değerli varlıklarımızın bugün en özel günleri. Öncelikle kıymetli canım babamın babalar gününü kutlar.  Varlıklarıyla arkamızda dağ gibi duran, kol kanat geren, bizlerin büyümesinde büyük emekleri olan, sevgi ile, şefkat ile kucaklayan, yemeyip yediren, giymeyip giydiren, bizlerin yetişip büyümesinde büyük emekleri olan eli değil ayağı öpülesi çok çok değerli babalarımızı yılda bir gün değil, her gün aynı sevgi ve saygıyla anmamız, hatırlamamız, onlara hak ettikleri saygıyı göstermemiz bizlerin en önemli görevidir.


Bizim dinimiz, töremiz anaya babaya saygıyı emreder. Allah’ın rızası ana ve babayı hoşnut etmekle kazanılır. Öncelikle kıymetli canım babamın Babalar Günü'nü kutlar, tüm babalarımızın bu mutlu gününü kutlar, selam ve saygılarımı sunarım."


Babaların Hayatımızdaki Önemi


Dr. Av. Murat Aksu, babaların fedakarlıklarını ve çocuklarının yetişmesindeki rollerini vurgulayarak, onların sadece yılda bir gün değil, her gün hatırlanması ve saygı gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Babaların, çocuklarına sevgilerini ve desteklerini her zaman hissettirdiklerini belirten Aksu, dinimizde ve töremizde anne ve babaya gösterilen saygının önemine de dikkat çekti.


Babalar Günü'nün Anlam ve Önemi


Babalar Günü, babaların aile içinde oynadığı rolü ve çocuklarına verdikleri emeği takdir etmek için özel bir gün olarak kutlanıyor. Bu gün, babalara olan sevgi ve minnet duygularını ifade etmek için bir fırsat sunuyor. Dr. Av. Murat Aksu'nun mesajı, bu özel günün anlamını bir kez daha hatırlatarak, babaların yaşamımızdaki yerini ve onlara olan borcumuzu gözler önüne seriyor.


Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu'nun Babalar Günü mesajı, babaların yaşamımızdaki önemini ve onlara olan minnettarlığımızı ifade eden anlamlı bir mesaj oldu. Aksu, tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayarak, onlara olan saygı ve sevgimizi her zaman göstermemiz gerektiğini vurguladı.