GENEL Haber Girişi : 07 Nisan 2020 15:05

Tüm Müslümanların Mübarek Berat Kandili Hayırlara vesile olsun

Tüm Müslümanların Mübarek Berat  Kandili Hayırlara vesile olsun
Elif Gold firması Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Utangaç,Berat Kandili dolayısıyla, dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
Elif Gold firması Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Utangaç, kutlama mesajında şunları söyledi: ‘Her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacağız. Hızla akıp giden ömür içerisinde böylesine mübarek bir geceye bir kez daha erişip bizlere bir çok fırsatlar bahşettiği için, Cenabı Hakk’a ne kadar hamdü senalar etsek, ne kadar şükretsek azdır. Hayatımıza anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Berat Kandili, tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yaradanımız’ın affı ve merhametine sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsatlar sunan Berat Kandili, aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de eşsiz bir fırsattır. İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas hemşerilerimiz, aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Mübarek Berat Kandilini tebrik ediyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını, Yüce Rabbim’den temenni ediyorum. Dünya genelinde etkili olan ve on binlerce insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı hastalıklar ile zorlu bir süreçten geçen insanlık aleminin, bu geceler ve mübarek üç aylar hürmetine, yeniden sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İslâm dünyasında, kardeşlik, dayanışma, barış ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesine, fitne ateşinden, kargaşa ve kaos ortamından teberra etmemize, ülkemizin, birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını, Yüce Allah’tan diliyor, kandilinizi en kalbi duygularımla kutluyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.