GENEL Haber Girişi : 07 Nisan 2020 15:07

TÜM MÜSLÜMANLARIN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

TÜM MÜSLÜMANLARIN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
Tavacı Recep Usta İşletmesi Zeki Budak, Mübarek Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, sağlık ve huzur dolu günler temennisinde bulundu.
Tavacı Recep Usta İşletmesi Zeki Budak, mesajında şunları söyledi: ‘Yüce Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan bir Berat Kandili'ne ulaşmış olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşamaktayız. Bu kutlu gece, biz kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Rabbimiz’e sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, ihsanlar ve lütuflarından bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat Gecesi bilerek ya da bilmeden işlediğimiz hata ve günahlardan tövbe edip, kalplerde bıraktığı kirlerden arınma, sıkıntı ile bunalan ruhlarımızın, Rabbimiz’in rahmet ve mağfiretine ulaşması adına biz Müslümanların önüne açılmış, bir fırsat kapısıdır.

Böylesi mübarek bir gecede toplumsal sorumluluklarımızın farkına varıp, tahammül ve hoşgörü içerisinde birbirimizi severek, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürmek, güzel olanı paylaşmak bizler için birer fırsattır. Kuşku yok ki, insanlık alemi, son derece zorlu bir süreç yaşamaktadır. 

Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek İslam âleminin huzuru için dua etmeliyiz. Bu duygular içinde, ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ederek; tüm hemşerilerimizin Berat Kandilini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.