GÜNCEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 00:25

TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN BAYRAMI KUTLU OLSUN
D.BAKIR- Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman,
Mübarek Kurban Bayramı’nın, Rahmani lütuflar ve nimetler ile geldiğine dikkati çekerek, böylesine ulvi günlerin kıymetini bilmemiz gerektiğini belirtti.
Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutlayan Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman, ‘Dostluklar, kardeşlik ve tüm güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Kadirşinas halkımızın ve Ümmeti Muhammed’in Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar ve hayırlı bayramlar dilerim.

Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi ve kutsi günlerde, hepimiz, saf bir kalp ile hayır dualarımızla, Cenab-ı Rabbimiz’e yönelelim. Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim. Kurban Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
Yüce Rabbimiz; bu mukaddes günlere kavuşturmak cihetiyle, bizleri bir kez daha onurlandırmaktadır.

Bu Mukaddes Bayram günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, ellerimizi semaya kaldıralım başta bulaşıcı pandemi olmak üzere, şifa bekleyen bütün hastalarımız için Yüce Allah’a dualar edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatandaşlarımız ve İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.