GENEL Haber Girişi : 19 Kasım 2018 00:33

Temayül oylamasında Petekkaya rüzgarı

Temayül oylamasında Petekkaya rüzgarı
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Sağlık Teknikeri olarak görev yapan ve Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde belediye başkan aday adaylığı için müracaat eden Mustafa Petekkaya bugün tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleştirilen temayül yoklamasında da adeta ba
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım'da belediye başkan aday adayı başvurularını alan AK Parti'de tüm Türkiye'de aynı anda yapılan temayül yoklaması sona erdi. Diyarbakır'da da gerçekleştirilen temayül yoklamasında aday adayları da hazır bulundu. Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Sağlık Teknikeri olarak görev yapan Mustafa Petekkaya, temayül yoklamasında kendisini destekleyen AK Parti üyelerine de teşekkür etti.  






Temayül yoklamasının gerçekten çok önemli olduğunu belirten Petekkaya, "Bizde temayül yoklaması demek; düğün demek, bayram demektir. Silvan'dan, Çermik'e, Bismil'den, Hani'ye, Dicle'den, Ergani'ye varıncaya kadar Diyarbakır'ın dört bir yanından parti mensuplarımız temayül yoklamasında oy kullanmak için geldi. Bu hareketlilik ve enerji dahi 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin olarak bir tabloyu zaten ortaya koyuyor. Bu enerji, bu dinamizm ve canlılık bizde iken, 31 Mart'taki yerel seçimlerde tüm belediyeleri AK Parti olarak almış olacağız inşallah. Yani bir bakıma 31 Mart'ın provasını yaptık" diye konuştu. 
Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ortamı içerisinde gerçekleştiren temayül yoklamasına katılan bütün partililere teşekkür eden Mustafa Petekkaya, seçimin yapılacağı güne kadar çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.