GENEL Haber Girişi : 11 Temmuz 2019 21:30

Taşçıer, özel okul müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu

Taşçıer, özel okul müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, kentte bulunan özel okulların müdürleri ile bir araya geldi. Taşçıer, toplantıda özel okulların müdürleri ile gündem konularını görüşerek kendileriyle, fikir alışverişinde bulundu.
Diyarbakır’da göreve geldiği kısa süre içerisinde eğitimde başarılı çalışmalar yapan İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, bu kez Diyarbakır’da faaliyet yürüten özel okulların müdürleriyle bir araya geldi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Batur ve özel okulların müdürleri katıldı. 



Toplantıda; özel okulların müdürleri ile gündem konuları görüşülerek, fikir alışverişinde bulunulurken, yapılan toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Taşçıer, katılımcılara teşekkür etti.


TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ

Yapılan toplantının kendileri açısından verimli geçtiğini belirten Özel Canseven Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Canseven, “Sayın İl Milli Eğitim  Müdürümüz Feysel Taşçıer başkanlığında yapılan toplantımız çok verimli geçti. Bu tür toplantılar eğitimin çıtasını yükseltecek eğitime katkı sağlayacağından dolayı  sayın müdürümüz Feysel Taçıer beye eğitim camiası olarak sonsuz teşekkür ediyorum. 





Göreve geldiği günden buyana dur durak bilmeden yetişebildiği kadar ilçe köy ve şehir merkezlerinde okulları ziyaret edip okul müdürlerini dinleyerek  eğitime nasıl bir katkımız olur diyerek güzel insani hizmetler yapmaktadır. Müdür beye ve  toplantıya katılan tüm okul müdürlerimize meslektaşlarımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.