GENEL Haber Girişi : 01 Nisan 2019 23:53

Talaytepe’de Mehmet Emin Gün yeniden seçildi

Talaytepe’de Mehmet Emin Gün yeniden seçildi
31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler için henüz resmi açıklama yapılmazken, muhtarlar belli olmaya başladı. Diyarbakır’da bu seçimlerde muhtar adaylarının çokluğu dikkat çekerken, bazı eski muhtarlar halkın güven oyunu tekrar alarak mahallelerinin y
Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi’nde kıyasıya bir muhtarlık seçimi yaşandı. Bir çok adayın yarıştığı muhtarlık seçiminde mahallenin önceki dönem muhtarlarından Mehmet Emin Gün mahallelinin güven oyunu olarak bir dönem sonra yeniden muhtarlığa seçildi. Gün, dün yapılan seçimlerde rakiplerine büyük bir fark atarak yeniden muhtarlığı kazanan isimlerden oldu.  


2 BİN 230 OY ALARAK MUHTAR SEÇİLDİ 

Mehmet Emin Gün’ün muhtarlığını sevinçle karşılayan seçmenleri ve sevenleri tebrik etmek amacıyla seçim bürosuna akın akın geliyorlar. Kendisini yalnız bırakmayan seçmenleriyle seçimin analizini yapan Mehmet Emin Gün, daha öncede Talaytepe Mahallesi’nde iki dönem muhtarlık yapmış. Dün yapılan seçimlerde 7 bin 770 seçmenin 2 bin 230’nun oyunu alarak en yakın rakibine 459 fark atarak 5 rakibini geride bırakıp muhtar olmaya hak kazandı.



  
“VEFAKAR SEÇMENLERİME SONSUZ MİNNETTARIM” 

Seçmenlerine teşekkür eden Muhtar Mehmet emin gün, kendisine verilen bu yetkiyi yine vatandaşlar için kullanacağını söyledi. Seçimlerde halkın iradesinin kazandığının altını çizen Muhtar Mehmet Emin Gün , “Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de yine halkın iradesi kazandı. Beni muhtarlığa yeniden seçen mahallemin vefakar insanlarına sonsuz minnettarım.  Mahallemde oturan emekli, engelli, işçi, memur, sivil toplum örgütleri, gençlerimize , akrabalarım yakınlarıma sevdiklerime, büyüklerime bize gönül vermiş tüm dost ve sevenlerime ve kendilerine sonsuz  teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Mahalle sakinlerimin göstermiş olduğu bu vefayı boşa çıkarmayacağımı söylemek istiyorum. Mahallem için gece gündüz demeden durdurak bilmeden çalışmaya devam edeceğim dini dili ırkı ne olursa olsun ve hangi siyasi parti olursa olsun oy veren ver vermeyeninde başımın üstünde yeri vardır asla oy vermeyenlere kırgın değilim bu bir yarıştır hizmettir halkımı biz layık gördü bize tekrar güven duyarak  sorumluluk verdi bizde hep birlikte sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. Bunu söylemek istiyorum sorunları olan arkadaşlarımız olursa kapımız her zaman kendilerine açıktır” diye konuştu.  








ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.