GENEL Haber Girişi : 03 Mart 2019 17:41

Sur'da Yontürk dayanışması

Sur'da Yontürk dayanışması
Ana Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Fikri Yontürk, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde AK Parti'den belediye başkan adayı olan amcası oğlu Şafak Yontürk'e destek olmak için yaşadığı İzmir'den Diyarbakır'a gelerek seçim çalışmalarına katıldı.
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel  seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediye Başkan Adayı olaan Şafak Yontürk'e herkesimden destek geliyor. İzmir'de yaşayan ve Şafak Yontürk'ün amcası oğlu olan Ana Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Fikri Yontürk'te destek olmak adına Diyarbakır'a gelerek seçim çalışmalarına katıldı. 




Sur Belediye Başkan Adayı Şafak Yontürk ile seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek olan Ana Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Fikri Yontürk, "Amcaoğlum olan Sur Ak Parti Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Şafak Yontürk'e destek için İzmir'den Diyarbakır'a geldim. Kendisine aile olarak güvenimiz tam. Bende İzmir'de ikamet ediyordum, amcamoğluna destek olmak adına seçimler boyunca Diyarbakır'a gelerek kendisiyle olmaya karar verdim. 

Mahalle 

mahalle, sokak sokak, köy köy gezerek yapılacak hizmetlerden bahsederek kıymetli adayımız Şafak Yontürk için vatandaşlarımızdan oy istiyoruz. Allah'ın izni ile Şafak Yontürk beyi Sur İlçe Belediye Başkanı yapacağız. Şafak Yontürk'ün en güzel hizmeti yapacağından hiçde kimsenin şüphesi olmasın artık hizmet zamanıdır  halkımıza güveniyoruz sahip çıkacaklar" dedi. 



Gittikleri yerlerde büyük bir misafirperverlik ile karşılaştıklarını da sözlerine ekleyen Ana Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Fikri Yontürk, "Sağolsunlar yakınlarımız akrabalarımız köylülerimiz çok büyük misafirberverlik göstererek bizleri ağırlıyorlar, bizlerde Allahın izni ile halkımıza layık olmaya çalışacağız el birliği ile hizmet edeceğiz. Bugün buradayız yarında halkımızın içinde olacağız halkımızın sorunlarına elbirliği ile çözüm getireceğiz. Halk hizmet istiyor. Sur ilçemiz hizmete susamış   1 Nisan'da başkanlığı hep birlikte kutlayacağız" diye konuştu. 


HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.