GENEL Haber Girişi : 03 Mart 2019 18:27

Solmaz ve Bahçıvancı'dan MÜSİAD'a ziyaret

Solmaz ve Bahçıvancı'dan MÜSİAD'a ziyaret
KOSGEB il Müdürü Hasan Solmaz ve Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü Hayrettin Bahçıvancı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Mehmet Bakır Eza'yı ziyaret etti.
 MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bakır Eza, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve MÜSİAD üyelerinden oluşan heyet KOSGEB İl Müdürü Hasan Solmaz ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hayrettin Bahçıvancı’yı karşıladı.  
 
Tanışma merasiminin ardından başta Hasan Solmaz olmak üzere ziyarete katılan heyet Mehmet Bakır Eza'ya görevinde başarılar diledi.  
 
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK 
 
 Ziyarette KOSGEB ve MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Bakır Eza girişimcilerin önünü açmak ve yeni girişimcilere katkıda bulunmak adına KOSGEB ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin devam edeceği belirtti MÜSİAD ve KOSGEB’in ortaklaşa açmış oldukları uygulamalı girişimcilik eğitimi ve KOSGEB’in KOBİ’lere sunmuş olduğu diğer desteklerin üyelere ve yeni girişimcilere aktarılması hususunda yapılabilecek diğer projeler görüşüldü. Ziyaret, çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.