GENEL Haber Girişi : 18 Mart 2023 18:19

SİLVAN’DA CHP’YE BÜYÜK KATILIM

SİLVAN’DA CHP’YE BÜYÜK KATILIM
Cumhuriyet Halk Partisi Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan Silvanlılar ile üye katılım programında bir araya geldi. CHP Silvan İlçe Binası’nda üye katılım töreni gerçekleştirildi. Aralarında diğer siyasi partilerden de istifa eden isimlerin yer aldığı vat

Genel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde CHP Silvan İlçe Başkanlığı’na üye olan vatandaşlara yenileri eklendi. Silvan’ın tanınmış ailelerinden Öztürk, Aslan, Cesur, Akdağ, Uyanık ve Bakar aileleri düzenlenen tören ile CHP’ye katılım sağladı.



‘HEP BERABER BAŞARACAĞIZ’

Programda konuşan CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, “Önümüzde bir genel seçim var. O genel seçimde Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir iş yapacağız. Tek başımıza değil, altılı masa ile beraber, hep beraber güç vererek önemli bir iş yapacağız. Ondan sonra da vatandaşlarımıza hizmet, insanları birbirinden ayırmadan hizmet nasıl yapılıyormuş, bunu hep beraber göstereceğiz.



Bizim amacımız bu. Partimize ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yoğun katılımlar devam ediyor. Bugün Öztürk, Aslan, Cesur, Akdağ, Uyanık ve Bakar aileleri partimize katılarak üyelik işlemleri yapıldı. Yarınlara daha sağlam adımlar atmak üzere çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” diye konuştu.



“İLÇEMİZDE CHP İÇİN OY PATLAMASI YAŞATACAĞIZ”

CHP’ye katılmanın kendisi ve ailesi için bir onur olduğunu  dile getiren Öztürk ailesi fertlerinden Ferman Öztürk, “CHP’ye katılım sağlamak bizler ve ailem için bir onurdur. Artık durmak yok iktidara doğru giden bu yolda insanlığa hizmet için çaba göstereceğiz.



CHP Silvan ilçe başkanımız İhsan Kızılkan beyi yıllardır tanıyoruz iyi bir insan genç dinamik sorunlara çözüm bulmak için büyük çaba sarf ediyor. Birlikte çalışacağız ve halkımıza hizmet edeceğiz. Genel seçimlerde Silvan ilçemizde oy patlaması yapacağız” dedi.