GENEL Haber Girişi : 01 Nisan 2022 23:39

SIKINTILARDAN KURTULMAMIZA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ

SIKINTILARDAN KURTULMAMIZA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ
D.BAKIR/ Elif Hanım - Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda, aziz milletimiz ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı kutladı.
‘İlahi rahmetle beraber, yaşadığımız zorlu günlerin de geride kalacağına inandığımız mübarek Ramazan ayının, halkımız, Âlemi İslam ve bütün dünya için hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyoruz’ diyen Elif Hanım - Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, hissiyatını şöyle dile getirdi: 
Başlarımıza taç, gözlerimize nur, kalplerimize huzur olan Kitab-ı Mukaddes, 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’te, bütün kâinatları şereflendirmiş, şeref yar etmiştir. Kadir Gecesi, bu kutlu günlerin içinde ve bizi beklemektedir. 

Yüce Allah, tutacağımız oruçlar ve tüm ibadetlerimizi Dergâh-ı İzzeti’nde kabul, dualarımızı, ibadetlerimizi, sahur ve iftarlarımız ile, hayır ve hasenatlarımızı makbul eylesin ve bütün dünyayı, bulaşıcı salgın hastalıkların yanı sıra, savaşlar, felaketler ve zulümlerden muhafaza eylesin’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.