GENEL Haber Girişi : 12 Şubat 2020 17:01

SİDER’DEN, DR. CİHAN TEKİN’E ANLAMLI ZİYARET

SİDER’DEN, DR. CİHAN TEKİN’E ANLAMLI ZİYARET
D.BAKIR- Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) Başkanı, İş insanı Şükran Yılmaz, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’i makamında ziyaret etti.
SİDER Başkanı ve İş insanı Şükran Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in, göreve atandığı ilk günden bu yana, sergilediği gayret ve çabanın takdire şayan olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi:
 
‘Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti Diyarbakır’da yaşamak ve bu Mukaddes kenti hizmet etmek, bir onur vesilesidir.
Diyarbakır’da yedi yüze yakın kayıtlı üyesi olan ve her geçen gün giderek daha fazla kitleye hitap eden SİDER olarak, kentimize hizmet eden Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra, bütün kamu kurum ve kuruluşların yetkililerini ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuyoruz.
İnşallah; devletimiz ve milletimizin güç ve gönül birliğiyle, her sahada bütün hayallerimize kavuşup, Mukaddes memleketimize güzel hizmetler sunacağız. SİDER esnafı her zaman devletimizin yanında olmuştur. Azimle, çalışıp gayret göstereceğiz. İstişareye her zamankinden daha fazla önem vereceğiz. Kimseyi kırmadan, incitmeden, herkesin fikirlerini alarak değerlendireceğiz.
 
Yakın zamanda kentimize atanan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cinan Tekin Beyi ziyaret ederek, hem yeni görevinde hayırlı olsun temennilerimizi ilettik, hem de kısa süre zarfında yaptığı çalışmalar için teşekkürlerimizi ilettik. İl Sağlık Müdürümüz, kentimizin sağlık sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, ekibiyle beraber örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. Sorunlara yaklaşımı ve çözüm noktasında gösterdiği gayret ve mücadeleyi hepimiz memnuniyetle izliyoruz. Mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği gayret ve çaba için kendisi ve onun şahsında bütün ekibini kutluyoruz. Sadece makamının değil, gönlünün kapılarını da, Diyarbakır halkına açmış durumda.



Adanmışlık ruhuyla çıktığı bu kutlu yolculukta, Sayın Müdürümüz ve Ekibinin, mevcut sorunları, kalıcı ve köklü çözümlere kavuşturma noktasında gösterdiği gayretleri, bütün halkımız takdir ediyor. Bu kent hepimizin ve hepimiz Diyarbakır’dan sorumluyuz. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, bağrından çıktığımız bu Mukaddes beldeye karşı hizmet etmekle yükümlüyüz.
Allah, razı olsun, kendisi ve bütün sağlık camiasından.
 
GÜÇ VE GÖNÜL BİRLİKTEĞİYLE, SORUNLARI AŞACAĞIZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ise şunları söyledi:
‘Mekke Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Ünvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Kent Diyarbakır’da yaşamak ve sağlık hizmetlerini koordine eden kurumun mensubu olmak, bizim için gurur vericidir.
Sağlık hizmetleri, toplumun bütün katmanlarını doğrudan ilgilendiren, insan hayatında yedi yirmi dört yeri olan ve ‘hayatımızın olmazsa olmazları’ arasında yer alan bir husustur.
Arkadaşlarımızla beraber, sağlıkta çıtayı yükseltebilmek, olabildiğince daha üst düzeyde hizmet sunabilmek için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da mesai kavramı gözetmeksizin, bütün birimlerimizle hizmet çıtasını zirveye çıkarabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.