GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2022 23:08

Şeyhmus Kaval Yeniden Güven Tazeledi

Şeyhmus Kaval Yeniden Güven Tazeledi
D.BAKIR/ Diyarbakır Hurdacılar Buzdolabı Tamircileri ve Tüpgaz Bayileri Odasının, Genel Kurul Toplantısı, geniş bir katılımla yapıldı.

Genel Kurul Toplantısında, mevcut başkan Şeyhmus Kaval güven tazelerken, toplantıda, sektörün sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik görüşler de dile getirdi.

Açıklamalarda bulunan Diyarbakır Hurdacılar Buzdolabı Tamircileri ve Tüpgaz Bayileri Odası Başkanı Şeyhmus Kaval, şunları söyledi:



‘Öncelikle Genel Kurul Toplantımızın üyelerimize ve tüm Diyarbakır halkına hayırlı olmasını diliyoruz.

Yaptığımız seçim sonrasında, şahsımı tekrar bu göreve layık gören tüm meslektaşlarım ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere, sektörümüzün ve sektörümüze mensup meslektaşlarımızın sorunlarına, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, güç birliği ve gönül birlikteliği yaparak, çözüm üretmek için gayret göstermeye çalışacağız.



Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla beraber, sık sık bir araya gelerek, sorunlarımızın köklü çözümlere kavuşması noktasında istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz.

Kuşku yok ki, Amerikan Doları ve Euro’nun özellikle son dönemde, para birimimiz karşısında değer kazanması, birçok sektörü olduğu gibi, bizleri de olumsuz yönde etkilemekte. Özellikle yedek parça konusunda, neredeyse haftalık değişen fiyatlar konusunda esnaflarımız sıkıntı yaşamakta.


Bunun yanı sıra, kalifiye elemen bulma konusunda da, muhtelif sektörlerde olduğu gibi, bizim sektörde de sıkıntılar yaşadığımız bilinmektedir.

Bu vesileyle, Oda yönetimi ve meslektaşlarımızla beraber, sektörümüzün önünün açılması, sorunların asgariye inmesi noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğimizi bir kez daha deklare ediyor, meslektaşlarımıza, çalışmalarında başarılar diliyoruz’.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.