GENEL Haber Girişi : 04 Mart 2019 00:56

SEYDAOĞLU SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

SEYDAOĞLU SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız adaylığını koyan eski milletvekili Sebgettullah Seydoğlu'nun seçim bürosu açılışı yapıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışa Başkan adayı Seydaoğlu'na eş dost ve akrabaları ve seçmenleri d
Anavatan Partisi 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekili olan ve 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde bağımsız olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sebgetullah Seydaoğlu, Fırat Mahallesi Peyas bitişiği Selahattin Eyyubi Bulvarı'nda B/Blok altında Çeysa Plaza karşısında seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

 Şölen 
havasında gerçekleşen seçim bürosu açılışında vatandaşlara seslenen Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sebgettullah Seydaoğlu, Diyarbakır’ın sevdalısı olduğunu belirterek, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde vatandaşlardan oy istedi. 



"DİYARBAKIR'A HİZMET ETMEK İSTİYORUM" 


Diyarbakır’a hizmet için aday olduğunu belirten Seydaoğlu, “Ben Diyarbakır’ın öz bir evladıyım. Atama ile buralara gelmedim. Ben hep halkın oyları ile göreve gelen ve sizlere hizmet eden bir kardeşinizim. Diyarbakır’da ‘neyi aday koyarsak kazanır’ mantığını kabul etmiyoruz. Kimse Seydaoğlu kazanamaz demesin. Ben Diyarbakır’ın köylerine hizmet götüren, fabrikalar açan biriyim. Görev yaptığım dönemlerde halkımın sorunları ile hep ilgilendim. Diyarbakır’a hala hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday oluyorum. Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim. 31 Mart’ta hepinizden oy bekliyorum” dedi. 



"KAPIMIZI VE GÖNLÜMÜZÜ HALKIMIZA AÇTIK" 

Diyarbakır halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu da sözlerine ekleyen Seydaoğlu, "Diyarbakırımız evliyalar şehridir insanlık şehridir halkımızı her şeyin en iyinise layıktır köy ilçe mahalle  leri geliyoruz çok ilgi var Allah razı olsun halkımızdan 2 dönem milletvekilliği yaptık yaptıklarımız ortadadır  kapımızı ve gönlümüzü halkımıza açtık. Artık yeter  emekli perişan, memur perişan, esnaflarımız, işçi, emekçi kardeşlerimiz  perişan.




Kuru sağon, patates, domatez, meyveler uçtu her şeye hergün zamlar geliyor. Anlayacağınız huzur kalmadı boşanmalar arttı yuvalar sönüyor  ekmeğe muhtaç insanlarımız var. İşsizlik had safhada  gençlerimiz kahve köşelerine torpili olmayan işe giremiyor yazık günah değilmi. inanıyorum halkımız bana sahip çıkacaktır bana gönül vermiş dostlarımıza  sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.