GENEL Haber Girişi : 10 Kasım 2018 03:18

Şefika Kızılkan adaylık başvurusunda bulundu

Şefika Kızılkan adaylık başvurusunda bulundu
AK Parti Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Şefika (Cihan) Kızılkan, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Bağlar belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Bağlar İlçe örgütünde düzenlenen törende başvuru belgelerini İlçe Başkanına tesl

AK Parti Bağlar İlçe örgütünde düzenlenen törende başvuru belgelerini İlçe Başkanına teslim eden Şefika Kızılkan'ı dostları ve vatandaşlar ile partililer yalnız bırakmadı.

Bağlar'a daha fazla hizmet etmek adına bu göreve talip olduğunu dile getiren Kızılkan, "Yerel seçim takvimi belirlendi. Hepimizin tek amacı ilçemize ve şehrimize hizmet etmektir. Bende bu amaçla başvurumu yaptım. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Günün AK Partiye ve halka sahip çıkma günü olduğunu da sözlerine ekleyen Kızılkan, "AK Parti kurulduğundan bu yana  partimize gönül verdik. Gece gündüz demeden davamıza sadık kaldık. Gün günü birlik günü değil gün partimize halkımıza sahip çıkma günüdür. Sevenlerimizle beraber aday adayı müracaatımızı yaptık. Bağlar ilçemize sahip çıkmak benim için onurdur . Hayırlıysa Allah'ın izniyle Bağlar Belediye Başkanı'da oluruz, olmazsa da partimize her zaman olduğu gibi yine sahip çıkarız" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.