GENEL Haber Girişi : 22 Eylül 2018 00:01

Şahin: Dik duruşumuzu şer odaklarına göstermek için buradayız

Şahin: Dik duruşumuzu şer odaklarına göstermek için buradayız
Milli Beka Hareketi İstanbul'da Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin teşkilat üyelerine konuştu. Milli Beka Hareketi olarak dik durmak zorunda olduklarını belirten Başkan Şahin "Bizler Milli Beka
Milli Yüreklerin, Milli Bedenlerin, Milli Kalplerin Birleştiği “Milli Beka Hareketi” yurt çapında çalışmalarına hızla devam ediyor. Birçok vatanseverin gönül verdiği, yürekten desteklediği milli Beka Hareketi, İstanbul'da Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilat üyelerine seslenen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Milli Beka Hareketi'nin, Milli Hissiyat Hareketi olduğunu ve birlik olarak dimdik durarak Türkiye olmaları gerektiğini söyledi.

 

 

 

 'Bizler Milli Beka Hareketi'yiz, bizler şer odaklarına milli ve yerli duruşu net bir şekilde göstermek için dik duruşumuzu bütün şer odaklarına göstermek için buradayız.Son neferimize, son sesimize, son nefesimize kadar yönümüz Türkiye Cumhuriyeti Devletidir" dedi. 'Her bir projemiz dosya halindedir ve titizlikle hazırlanmıştır' Teşkilat olarak 13 proje hazırladıklarını ve bu projelerin hepsinin dosya halinde olduğunu anlatan Başkan Şahin, "Teşkilatımızın önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı bir kaç projeyi, sayın dava arkadaşlarıma bu vesileyle arz etmem hasıl olmuştur.



Milli Beka Hareketi Milli Projelerine Start veriyor adı altında bir ülke, il ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla İstanbul merkezde büyük bir kongre düzenlenecektir. İki eğitim ve eğitmenlerin yanında olacağız, öğrenci bursları vereceğiz. Üç, aile ve çocuk seminerleri düzenleyeceğiz. Dört, çalışanların yanında olacağız. Beş çiftçinin yanında olacağız. Altı, sokak hayvanlarının yanında olacağız. Yedi, engelsiz kardeşlerimizin, engelsiz büyüklerimizin yanında olacağız. Sekiz, esnaf ve KOBİ'lerin yanında olacağız, onların sesi olacağız. Dokuz, hayatın her yerinde olacağız. On, kültür ve sanatında yanında olacağız.


 On bir, mutlu şehirler, mutlu yaşamlar projeleri yapacağız. On iki, Milli Beka olarak kitap ve kütüphane projeleri yapacağız. On üç, unutulan ve unutturulmaya çalışılan ecdadımız, Osman Gazi'den Sultan Vahdettin'e kadar tüm Osmanlı Tarihi seminerleri verip dedelerimize layık torunlar olacağız. Ve son olarak ta afet durumlarında Milli Beka adı altında arama ve kurtarma birimleri kuracağız. Bu listedeki projeler, sadece başlıklardan ibaret değildir, her bir projemiz dosya halindedir titizlikle incelenmiş ve hazırlanmıştır" diye konuştu. Milli Beka Hareketi olarak dimdik olacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şahin, "Bu vesileyle bütün dava arkadaşlarımdan bu konuya hassasiyet göstermesini rica ediyorum. Bizler Milli Beka Hareketi'yiz. Milli Beka Hareketi, Milli Hissiyat Hareketidir. Bizler hep birlikte Türkiye olursak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Türkmen beyimizin arkasında dimdik durursak Türkiye oluruz. O koca reisler, bir dik duracak, biz dimdik duracağız. Nasıl duracağız, birlik ve beraberlikle duracağız. Değerli dava arkadaşlarıma en kalbi duygularımla hürmet, saygı ve muhabetlerimi arz ediyorum. Allah'a emanet olun" diye konuştu.



 ÖZEL HABER.YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.