GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2019 14:39

Saadetin Hani Adayı Ali Aktay: Sefer bizden zafer Allah’tandır

Saadetin Hani Adayı Ali Aktay: Sefer bizden zafer Allah’tandır
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Adayı olan Ali Aktay durdurak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Diyarbakır'ın Hani ilçe Belediye Başkan Ali Aktay, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy gezip seçim çalışmaları yapıyor.  Seçime kısa bir süre kala gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdüren girmedik sokak, mahalle, köşe bırakmayan Aktay’a da Hanililer sevgi gösterisinde bulunuyor. Hani’nin gitmedik yer bırakmayan Ali Aktay adeta Hanililerin gönlünü fethetmeyi başardı. Hanililerinde Ali Aktay’a olan sevgisi gün geçtikçe büyüyor. 


 
SEÇİM SONUCUNU GÖNÜLLER DEĞİL VİCDANLAR BELİRLEYECEK 
 
Hanililerin göstermiş olduğu sevgiden dolayı minnettar olduğunu dile getiren Saadet Partisi'nden Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Aktay, “Bu seçimi inşallah gönüller değil vicdanlar belirleyecek. Bizim halkımıza olan güvenimiz tamdır ve 31 Mart akşamı gereken cevabı onlar verecektir” dedi. 



 
HANİ HALKINA SONSUZ GÜVEN DUYUYORUM 
 
Seçim maratonunun son virajına girildiğinin altını çizen ve Hani halkına sonsuz güven duyduğunu da sözlerine ekleyen Aktay, “Yaklaşık 2 aydır girmiş olduğumuz bu seçim maratonunun son virajina girmiş bulunmaktayız. Tamamen halkın iradesine güvenerek başımızı koyduğumuz bu yolda, asla kimseyi incitecek bir siyaset politikası izlemedik izlemeyeceğiz.


 

Ne rakiplerimize saygınlığımızı yitirip nede iradesini bizim yönümüzde kullanmayanlari ötekilestirecegiz. Son güne kadar küçük büyük her seçmenimizden oy talep ederken hiç bir şekilde saygı çerçevesini aşmadık aşmayacağız .



Bilinsin ki girdiğimiz bu yolda halkımız istemedikçe bir adım 
geri atmayacağız ve son saniye ye kadar dürüst bir şekilde devam edeceğiz. Hakkımızda çıkan bazı spekülasyonların tamamen asılsız olduğunu değerli seçmenimizin bilmesini gerekli olarak görüyorum, hiç bir şekilde itibar edilmemesi ricasında bulunuyorum” diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.