GENEL Haber Girişi : 09 Aralık 2018 23:42

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN
Dolarların havada uçuştuğu müthiş düğün Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Veysel, Mürsel ve Ömür Tuncay'ın kardeşleri Gazeteci Meyser Tuncay ile Ercan ve Tülin Işık’ın Öğretmen olan kızları Rotinda Işık, Ayaz Elegance Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşe
Dolarların havada uçuştuğu müthiş düğüne yaklaşık 1100 davetli katıldı. Ayaz Elegance Düğün Salonu'nda yapılan görkemli düğünle dünya evine giren çiftin bu mutlu gününe, Emniyet teşkilatından çok değerli müdürler, Silahlı kuvvetlerden bazı kuvvet komutanları, doktorlar, kanaat önderleri, 



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Bircan, STK temsilcileri, DİKTUMDER Başkanı Kenan Aksu, Mektebim Okulları Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Merdoğlu, Derman Baba lakaplı Kurtlar Vadisi Oyuncusu Yılmaz Acu'nun yanı sıra bir çok basın mensubu, magazin dergi sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı. Öte yandan, 



davete katılamayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım telgraf ile mesaj göndererek çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Davete katılamayan İstanbul Sanat ve Müzik Dünyasından sanatçılarda düğüne gelemediklerinden dolayı sinevizyondan mesaj göndererek çifte mutluluklar dilediler. 



Nikah törenlerini ise Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü, Semanur Başgül’ün kıydığı nikahta Ankara sahnelerinin güçlü sesi Ufuk Özel ve tam kadro ile seslendirdiği birbirinden güzel parçalar eşliğinde adeta müziğe ve eğlenceye doydular. 
  


Davetliler sanatçının söylediği parçalarla coşarken, şarkılara eşlik edildi, halaylar çekildi, mahalli oyunlar oynandı. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Görkemli geçen düğünün takı töreninde ise tam bir izdiham oluştu. Takı töreninden sonra, damat ve gelin düğün salonundan mutlu bir şekilde ayrılırken, ilginin bir hayli fazla olduğu gözlendi.




Çalgıcıların adeta bayram ettiği düğünde krize inat dolarlar havada uçuştu. Düğünün muhteşem organizasyonunu Diyarlife'dan Yeter ve Çilem Tunç hanımefendi hazırlarken, Tuncay Sound ise ses, ışık, lazer, truss ve LED ekranlarla geceye damgasını vurdu.



Geceye katılanlar ile tek tek ilgilenen gelin ve damat ile aileleri davetlilere tek tek hoş geldin diyerek ağırladı ve gece sonunda da kapıya kadar yolculadılar. 



 
 Yüzlerce buketin ve çelengin gönderildiği düğün salonu aynı zamanda bir çiçek bahçesine dönüştü. Davetliler, hayatlarını birleştiren Meyser Tuncay ve Rotinda Işık çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturarak çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. 




Gelin ve damat salondan ayrılırken havai fişeklerle uğurlandılar. Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan damat Meyser Tuncay ve Gelin Rotinda Işık davetlilere teşekkür ederek, "Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan bütün akraba, dost, misafirlerimiz ve yakınlarımıza, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. 



Allah; hepinizden razı olsun. Darısı birbirini seven tüm çiftlerin başına. Bizzat gelemeyip, telefonla mutluluk temennilerini ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu. 





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.