GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2021 22:30

‘REGAİB KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN’

‘REGAİB KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN’
D.BAKIR- A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Evvela, bütün İslam aleminin mübarek Regaib Kandili’ni kutlar, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 

Regaib Kandili'nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim’. Mesajında, böylesi mübarek günlerde toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığına dikkat çeken A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, şöyle devam etti: ‘Bir kez daha hep beraber, Cenabı Allah'ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç aylara ve kutlu Kandil Gecelerine ulaşabilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. 

Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını, Cenabı Allah'a yakınlaştıran günlerdir. Bu mukuddes gün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevgi ve saygı ortamının, tüm insanlar arasında yayılmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve bütün İslam âleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, halkımıza, Ümmeti Muhammed’e ve tüm insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler nasip eylemesini, Yüce Allah'tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.