GENEL Haber Girişi : 15 Nisan 2019 21:17

Rauf ‘Hain’ klibiyle trendleri salladı

Rauf ‘Hain’ klibiyle trendleri salladı
Geçtiğimiz yıl ‘Yaz Geldi’ ve ‘Hevesim Kaçtı’ şarkılarına çektiği kliplerle müzik ve eğlence platformu olan Youtube’da milyonlarca kez izlenerek büyük beğeni kazanan şarkıcı Rauf üçüncü klibi ‘Hain’ şarkısı ile ilk günden trend videolar arasına girmeyi ba
Son zamanların Youtube’da en çok aranan ve dinlenen ismi olan ünlü şarkıcı Rauf başarılı şekilde gündemde yerini alıyor. Rauf son dönemin en önemli yıldızlar arasına girmeyi başardı. Hatta belki de en başındaki isim desek hiç de yanlış sayılmaz. ‘Yaz geldi’ ve ‘Hevesim kaçtı’ şarkılarıyla çıkış yapan ve daha sonrasından istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden müzisyen son olarak ‘Hain’ adını verdiği klibini geçtiğimiz gün müzik ve eğlence plaformu Youtube’da yayınladı. 





Sosyal medyada önemli bir takipçi sayısına sahip olan genç şarkıcının seslendirdiği ve klip çektiği ‘Hain’ şarkısı Youtube’da yayınlandığı gün trend videolar listesinde ilk sıralarda yerini aldı. İki gün gibi bir sürede yüzbinlerce kez izlenme oranını elde eden klipte başarılı manken ve oyuncularda rol aldı.  
İşte Rauf’un sevenlerini hayran bıraktığı o şarkının linki: 


https://www.youtube.com/watch?v=sVjgRxw1byI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.