GENEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2019 00:29

Poligon HANZADE Restaurant Cafe Dualarla hizmete açıldı.

Poligon HANZADE Restaurant Cafe Dualarla hizmete açıldı.
Diyarbakır’da faaliyet gösteren ve Karakuş Gold Group Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Şeyhmus Karakuş’un işletmeciliğini yaptığı Türkiye’nin en büyük, bölgenin ise ilk ve tek atış poligonu olan Karakuş Poligon Hanzade Restaurant Cafesi’ni de hi
Diyarbakır’ın yanı sıra bölgenin de tanınmış işadamları arasında yer alan Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş Diyarbakır’a yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İşadamı Karakuş bölgenin ilk ve tek atış poligonu olan Karakuş Poligon Hanzade Restaurant Cafesi’ni de hizmete açtı. 



Dualarla açılışı yapılan Poligon Hanzade Restaurant Cafe zengin dünya mutfağı, yöresel lezzetler, ızgaranın sanatla buluşması, tatmadığınız yemekler, piyano ve keman eşliğinde,deneyimli kadro, bölgenin en iyi şefleri, geniş çocuk oyun alanı ile Diyarbakır halkına hizmet vermeye başladı.



AÇILIŞA 2 BİN DAVETLİ KATILDI 

Diyarbakır’da adeta ses getiren açılışa sivil toplum örgütleri, oda başkanları, doktorlar, kanaat önderleri, siyasiler, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen misafirler ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Açılışını davetlilerin hep beraber yaptığı Hanzade Restaurant’ta davetlilere yemek, içecek ve tatlı ikram edildi.  



DÜNYA MUTFAĞI  BİSTRO DİYARBAKIRDA  

Bünyesinde çalıştığı 60 personel ile istihdama yönelik büyük bir adımın atıldığı Poligon Hanzade Restaurant Cafe’de Dünya Mutfağı Bistro ile Diyarbakırlılara eşsiz lezzetler tattırılacak.  


İLİMİZ EKONOMİSİNE BÜYÜK KATMA DEĞER KATACAK

Karakuş Group Gold, bu kapsamda yaklaşık yedi buçuk milyon liraya mal olan Diyarbakır ve Bölgemizde ilk olma özelliğini taşıyan Poligon Restaurant Cafe ile, kent ekonomisine oldukça büyük katma değer sağlayacak. Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Şeyhmus Karakuş, yaklaşık 5 aylık bir çalışmanın ardından açılışını gerçekleştirdikleri bu devasa işletmenin, yaklaşık 7.5 milyon liraya mal olduğuna dikkati çekti.


  
İŞ SEYAHATLERİMİZDE FİKİR OLUŞTU 

Muhtelif iş kollarında yatırımları olduğunu ve bu yatırımların yüzlerce insana iş ve istihdam olanağı sağladığını belirten Şeyhmus Karakuş, “Başta Diyarbakır İlimiz olmak üzere, Bölgemiz genelinde böylesine çok amaçlı bir yatırımın eksikliği hissediliyordu. Öncelikle kentimiz ve bölgemize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den; niyaz ediyoruz. Gerek kentimiz ekonomisine sağlayacağı katma değer ve gerekse insanlarımıza iş olanakları sağlanacak olması, bizleri bir hayli memnun ediyor. 
Bu kentte kazandığımızı, yine bu kente yatırım yapmak, bizim için ‘olmazsa olmazlar’ arasında yer alıyor. 




Özellikle ülkemizin Batı kentleriyle, yurt dışına yaptığımız iş seyahatlerimizde, böyle büyük bir çapta tesisi, kentimize kazandırma fikri oluştu. Bu fikri arkadaşlarımızla aramızda yaptığımız istişareler sonucu olgunlaştırdık. Yaptığımız fizibilite çalışmaları sonrası, kolları sıvayıp, yaklaşıkt 5 aylık bir çalışmanın ardından, bu devasa tesisi kentimiz ve bölgemiz halkının hizmetine sunduk. Gerek alkolsüz bir mekan olması ve gerekse, akşam saatlerinde piyano ve keman eşliğinde misafirlerimize benzersiz tatlarımızdan ikram ederek, geleneksel misafirperverliğimizin en veciz örneklerini sunmak, bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor” dedi. 



HER TÜR DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR 

Yöresel yemekler başta olmak üzere her türlü damak tadına hitap ettiklerini de sözlerine ekleyen Karakuş, “İlimizin ve Bölgemizin mistik tadları, yöresel yemeklerimiz başta olmak üzere, ülkemizin değişik yörelerine ait lezzetleri sunarak, damak tadına hita eden bir mekan oluşturduk. Sektörünün duayeni olmuş deneyimli ahçılarımız ve diğer personellerimizle beraber, güleryüzlü ve hijyeni esas alan bir anlayışla, böylesi nezih bir mekanda hizmet sunuyoruz.



İlimiz ve Bölge insanının kebap sevgisini bildiğimiz için, on beş farklı kebap servisi sunuyoruz. Sabah saat 08.00’da kapılarını açan tesisimiz, gece 24.00’a kadar misafirlerini ağırlıyor. Tabii ki, çocuklarımızı da unutmadık. Onlar için 120 metrekarelik bir alan yaptık. Aileler rahatlıkla yemeklerini yerken, çocuklarımız da, görevli personellerimiz eşliğinde güle oynaya oyun parkından faydalanacaklar. Zaten şimdiden İlimiz ve Bölgemizin sanat, siyaset, spor, iş çevreleriyle, bürokrat kesimler, odalar ve borsalar yetkilileri, Esnaf Birlikleri mensupları ile, muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlarımızı, aileleriyle birlikte ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 



KATILANLARA TEŞEKKÜR 

Açılışa katılanlarla tek tek ilgilenen işadamı Karakuş, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, sevenlerimize, STK’lara, kanaat önderlerimize, bizlere kıymetli zamanlarını ayırdıkları için sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.