GENEL Haber Girişi : 29 Ekim 2018 22:58

Petekkaya'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Petekkaya'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
2019 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nden Belediye Başkan Aday adayı olduğunu belirten Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Sağlık Teknikeri olarak görev yapan Mustafa Petekkaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayınladığı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Petekkaya, "Geçtiğimiz yüzyılın başında kadim coğrafyamıza üşüşen; lisanları, inançları farklı işgal güçleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin cesareti ve feraseti ile bertaraf edilmiştir. O gün Sakarya’da, Dumlupınar’da, Başkomutanlık Meydan Muharebesinde bozguna uğrayanlar, Vatanımız üzerindeki emellerinden vazgeçmeyip ekonomik, siyasi ve askeri pek çok argümanla üzerimize gelmeye devam ettiler. Kurtuluş Savaşı’nda, yedi düvele diz çökmeyen bu asil millete, diz çöktürmeye çalıştılar. Gözden kaçırdıkları husus ise Milletimizin bağımsızlığına düşkünlüğü, Cumhuriyet ve demokrasisine bağlılığıdır.




En önemlisi 95 yıl önce İstiklal Harbi’mizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize can veren ruh, bugün de dimdik ayaktadır. Bu eşsiz ruh, sergileyeceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlikle dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de vatan toprağında operasyona asla müsaade etmeyecektir. Büyük mücadelelerle kazanılmış Cumhuriyetin gurur ve onur gününün büyük bir coşku ile kutlanmasını temenni ediyor, Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin yegane kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. 
 


YILMAZ ACU ÖZEL HABER
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.