GENEL Haber Girişi : 30 Ekim 2019 00:43

ÖZEL MAARİF OKULLARINDA ‘ANLAMLI KUTLAMA’

ÖZEL MAARİF OKULLARINDA ‘ANLAMLI KUTLAMA’
Ülkemizin gözde ve köklü Eğitim kurumlarından Özel Maarif Okulları Diyarbakır Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, anlamlı bir kutlama töreni düzenledi.
Merkez Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mevkiinde bulunan Özel Maarif Okulları’nın düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, Okul Müdürü Gani Beyoğlu, müdür yardımcıları, idareciler, Eğitmenler, veliler, öğrenciler ve kalabalık bir misafir grubu katıldı.
 
 
 
 BU ÖZEL GÜNÜ, ÖZEL BİR KUTLAMA YAPTIK
 
 
 Oldukça renkli geçen kutlama töreninde, katılımcılara geçmişe dönük bir nostalji yolculuğu yapıldı. Açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Gani Beyoğlu, şunları söyledi: ‘Bütün dünyada insanlığın ortak birikimini ve Anadolu'nun kadim irfan geleneğini esas alan kapsamlı eğitim faaliyetleri yürütmek misyonu ve şiarıyla, bu kutlu Eğitim yolculuğuna çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlmini ve irfanını insanlığın barış ve huzuru için kullanacak iyi insanların yetiştiği öncü bir eğitim kurumu olmak vizyonuyla, Eğitim yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Güven, İşbirliği ve Dayanışma, Şeffaflık, Ehliyet ve Liyakat esasları üzerine inşa ettiğimiz Eğitim-Öğretim anlayışımızla, hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyerek, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı geleceğe en iyi ve donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz.
 
 
 
 Kuşku yok ki, Eğitim, okuyan, araştıran, geleceğe dair hedeflerini hep revize eden, iddiaları olan bir nesil yetiştirebilmek şiarıyla yapılır. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, kendisini sürekli yenileyen, geliştiren, dünyaya, hayata, topluma ve şahsına yönelik bakış açısını derinleştiren, okuyan ve öğrenen bireyler yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Eğitim camiamız ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum. Kuşkusuz 29 Ekim, hepimiz için son derece özel ve anlamlı bir gün. Dünya tarihinde de bir kilometre taşı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, bütün paydaşlarımızla beraber Eğitim yuvamızda kutladık. Bir yandan Cumhuriyetimiz’in 96. yaşına ulaşmasının sevincini, öbür yandan da 100. yıla giderek daha yaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. 
 
 
 
 
Unutulmaz görüntülere sahne olan kutlamalarımızda velilerimiz, öğrencilerimiz ve Eğitim neferlerimizle beraber, coşkuyu hep birlikte yaşadık. Özellikle bütün paydaşlarımıza nostaljik bir yolculuk yaptırarak, Cumhuriyetimiz’in kuruluş yıllarını canlandırmaya çalıştık. İstiklal Mücadelemiz’in ruhunu, gerek dramalarla ve gerekse orotoryolar ve müzik eşliğinde anlatmaya çalıştık. Aslında zaten kutlamalarda vurgulamak istediğimiz husus, o günkü zor koşullarda, sergilenen Azim ve mücadele ruhunu anlatmaya çalışmak oldu. Son derece anlamlı ve hafızalarda yer edinecek bir program gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Emeği geçen bütün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü bir kez daha tebrik kutluyoruz.’
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.