GENEL Haber Girişi : 30 Mart 2019 14:10

Onur Ailesi’nden Başkan Atilla’ya destek ziyareti

Onur Ailesi’nden Başkan Atilla’ya destek ziyareti
Bölgenin ve Diyarbakır’ın tanınmış ve önde gelen ailelerinden olan Onur Ailesi kalabalık bir grup halinde AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla’ya destek ziyaretinde bulundu.
Tüm Türkiye’de yarın sabah saatlerinde başlayacak olan yerel seçimlere saatler kala hem vatandaşları hemde adayları tatlı bir telaş sardı. Bu tatlı telaş Türkiye’nin bütün illerinde olduğu gibi Diyarbakır’da da devam ediyor. 

Seçim yasaklarının başlamasına saatler kala seçimin son günüde renkli geçmeye devam ediyor. AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumali Atilla’ya destek ziyaretleri de tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede ve Diyarbakır’da tanınmış ailelerden olan Onur Ailesi’de desteklerini göstermek amacıyla kalabalık bir araç konvoyu ile birlikte AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla’ya desteklerini göstermek amacıyla ziyarette bulundu. 





Onur Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Onur’un kardeşi, İşadamı Ensar Onur ile birlikte gelen yüzlerce kişiden oluşan Onur Ailesi’ni bizzat AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla karşıladı. Onur ailesinin fertleriyle birebir ilgilenen ve Diyarbakır için hazırladığı projelerden bahseden Atilla, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirmeyi ihmal etmedi.  
Ziyaretten sonra bir açıklamada bulunan ve Başkan Atilla’yı Onur Ailesi olarak sonuna kadar destekleyeceklerini belirten Onur Group Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Onur, “Biz ülkemiz ve Diyarbakır’ımıza kim hizmet ederse etsin her zaman aile olarak sahip çıkarız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumali Atilla, 2 yıl içerisinde Diyarbakır’a tarihi denilecek hizmetlere imza attı. Bizlerde Onur Ailesi olarak kendisini desteklediğimizi belirtmek adına yüzlerce kişilik bir kalabalık ile kendisini ziyaret ettik ve desteğimizi bizzat ilettik. Saolsun değerli başkanımızda bizleri ağırladı projelerinden bahsetti. Diyarbakır için bir çok projesi var bu projeler bizleri hem mutlu etti hemde heyecanlandırdı. Tüm Onur Ailesi olarak kendisini destekleyeceğiz ve buradanda ulaşamadığımız sevdiklerimize dostlarımıza Başkanımız Cumali Beyi desteklemeleri çağrısında bulunuyorum” diye konuştu. 




Diyarbakır’da Başkan Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasından sonra iki yılda tarihi hizmetlerin yaşandığını belirten bu yıl yılın işadamı seçilen ünlü işadamı Onur Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Onur, “Sayın başkanımız Cumali Atilla beyefendinin Diyarbakır'a yaptığı büyük hizmetleri çok oldu. Evliyalar şehri, insanlık şehri olan Diyarbakırımız hizmete susamıştı . Sayın başkanımızın yaptığı hizmetleri göz ardı edemeyiz. Son iki yılda adeta huzurun ve hizmetin yeniden doğduğu ve milletin devleti ile kucaklaştığı Peygamberler şehrimiz Diyarbakır‘da değerli başkanımız Sayın Cumali Atilla Beyefendinin göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden halkımız için büyük çaba göstererek  yaptığı hizmetler ortadadır. Bizler Onur Ailesi olarak kendisine her zaman desteğimiz tamdır. Diyarbakır son 2 yıl da Başkan Atilla sayesinde tarihi değişime uğradı bu hizmetler asla unutulmayacaktır. Sayın başkan halkı ile bütünleşmiştir  ve Diyarbakır için her zaman elinden geleni yapmaya çalışmıştır.Bizler Onur Ailesi olarak Başkan Atilla’nın hizmetlerini taktir ediyor” dedi.  
 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.