GENEL Haber Girişi : 24 Ocak 2019 23:57

“On Yüz Milyon Baloncuk” Gerçek Oluyor…

“On Yüz Milyon Baloncuk” Gerçek Oluyor…
DÜNYACA ÜNLÜ "HUBBLE BUBBLE SHOW" GÖSTERİSİ, SÖMESTR TATİLİ SÜRESİNCE DİYARBAKIR’DA…
Gösterime girdiği her yerde ilgiyle izlenen, uluslararası lisanslı dünyaca ünlü "Hubble Bubble Show" gösterisi, 26-27 Ocak ve 02-03 Şubat Cumartesi ve Pazar günü 13.00’de, 14.30’da, 16.00’da ve 17.30’da TED Diyarbakır Koleji Tiyatro Salonunda sahnelenecek. 



Türkiye’nin ilk sirk sanatları kuruluşu olan Avrasya Gösteri Sanatları bünyesinde Türkiye’ye gelen 40 dakikalık gösteri, her çocuğa hayatları boyunca unutamayacağı “On Yüz Milyon Baloncuk” hediye ediyor. 



Gösterinin kreatörü ve Avrasya Sirkinin kurucusu Servet Yalçın gösteriyle ilgili açıklamasında; "Hubble Bubble Show dünyada ilk kez bundan 12 yıl önce Viyana’da “sanatsal bir form olarak” gösteri dünyasına katıldı ve birçok dünya başkentinde yüzbinlerce çocuğa ulaştı.



Uluslararası patenti Avrasya Sirki tarafından oluşturulan bu olağanüstü gösteride, gösteriye katılan tüm çocuklarımız ebeveynlerinin nezaretinde dev baloncukların içine alınıyor ve yaşamları boyunca unutamayacakları bu anı aileleri tarafından fotoğraflandırılarak ölümsüzleştirilebiliyor. Gösterinin biletleri her seanstan 30 dk önce salon girişinden, çocuklar için 10 TL, ebeveynler için 15 TL karşılığında temin edilebilecek. 




TED Diyarbakır Koleji Tiyatro Salonu / Fırat Mah, 583 Sok. Kayapınar/DiyarbakırHer türlü bilgi için;  0534 842 59 59                                  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.