GENEL Haber Girişi : 09 Eylül 2019 00:04

ÖKTÜREN VE ALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖKTÜREN VE ALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Diyarbakır Siirtliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Öktüren’in sevgili oğlu Botan Öktüren ile, Sanayici ve İş adamı Erkan Alkan’ın biricik kızı Gülfem Alkan, dillere destan bir düğün töreniyle, dünya evine girdiler.

Öktüren ve Alkan ailelerinin bu mutlu gününe, Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Salih Yıldırım, İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ak parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Eski Milletvekili Veli Seyda, Sur İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eski başkanlarından Haluk Ulusoy,



Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Siirtli tanınmış iş adamı Fadıl Akgündüz, Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ,Diyarbakır Siirtliler Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Metin Yılmaz, Orman ve Su İşleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır Şube Müdürü Erdal Seven,Karayolları Bölge Müdürlüğü personelleri, Düğüne iş adamları,



bürokratlar, muhtelif siyasi partilere mensup siyasetçiler, STK yetkilileri, Esnaf Birliklerinin Temsilcileri, Akademisyenler katıldı. Unutulmayacak güzelliklere sahne olan yemekli düğün töreninde, muhtelif siyasi partilere mensup başkan ve yöneticiler, Oda ve Borsa yetkilileri, Esnaf Birliklerinin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yetkilileri, çeşitli sektörlere mensup idareciler, İlimizin tanınmış kanaat önderleri, askeri ve mülki erkanın yanısıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri



ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu da, bu mutlu geceye tanıklık ettiler.ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen davetliler de, bu mutlu günlerinde Öktüren ve Alkan ailelerini yalnız bırakmadılar. Ayrıca, her iki ailenin dost ve akrabalarıyla, damadın arkadaşları ve sevenleri de, genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.


YAKLAŞIK İKİ BİN KİŞİ, BU MUTLU ANA TANIKLIK ETTİ

Diyarbakır Elazığ karayolu üzerinde bulunan Öğretmenevi’nde yapılan dillere destan düğün töreninde adeta sanatçı yağmuru yaşandı. Ülkemizin tanınmış sanatçılarından Mustafa Keser’in birbirinden güzel parçalarıyla coşan konuklar, zaman zaman söylenen parçalara eşlik ederek, eğlenceye doydular.


DAVETLİLER EĞLENCEYE DOYDULAR

Düğünde görev yapan müzik ekibi de, son derece başarılı bir performans sergiledi. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan ve düğüne renk katan sanatçılara, konuklar da zaman zaman eşlik ederken, bir çok davetli de halaylar çekerek gecenin coşkusuna eşlik ettiler. Bu arada müzik ekibinin havada uçuşan dolarları toplamakta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün törenine, yaklaşık iki bin davetli katıldı.


DÜNÜRLER, ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİLER

Damadın babası Adnan Öktüren ile, gelinin babası Sanayici ve iş adamı Erkan Alkan, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Adnan Öktüren ve Erkan Alkan, gecenin sonunda yine konuklarını



kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.


 BAZI KONUKLAR, GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

 Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler.



Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi. Damadın babası Adnan Öktüren, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün sonrası bir teşekkür konuşması yaptı.



‘Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimize böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum Allah; razı olsun, devlet büyüklerimiz, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri ile Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bu sevinçli gecemizde bizimle birlikte oldular. Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Salih Yıldırım, İlimiz Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu,



Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İlimiz Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Siirt Milletvekili Osman Ören, Şırnak Eski Milletvekili Veli Seyda, TFF Başkanlarımızdan Haluk Ulusoy, D.Ü. Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Siirtli İşadamı Fadıl Akgündüz ve Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi başta olmak üzere, bütün davetlilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ederim’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.