GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2019 01:07

MUTLU YARINLARA ULAŞMA DİLEĞİYLE

MUTLU YARINLARA ULAŞMA DİLEĞİYLE
Mbk Ofis Mobilyası Yönetim Kurulu Başkanı İş Kadını Melike Balkın Karakaya, yaptığı yazılı açıklama ile 2020 yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı.
İş Kadını Melike Balkın Karakaya, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yılın getirdiği iyimserliklerle, hepimiz kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük yeni umutlar ve yeni beklentiler içindeyiz. Bu kapsamda olmak üzere; toplumsal sağduyu, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygının ikliminin, yeni yılda da hakim olması en büyük dileğimizdir. 2020 yılında; ilimizin tarih, kültür ve doğal güzelliklerinin yanısıra coğrafi, ekonomik ve turistik değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Diyarbakır İlimizin her yönüyle marka bir kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bu vesile ile Diyarbakırlı hemşehrilerim, Aziz Milletimiz ve tüm dünya insanlarının yeni yılını en halisane duygularımla kutlar; Yüce Rabbim’den, vatanımıza, milletimize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler ihsan eylemesini niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.