GÜNDEM Haber Girişi : 16 Temmuz 2024 22:33

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi’ne 15 Temmuz’da Yoğun İlgi

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi’ne 15 Temmuz’da Yoğun İlgi
MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu stant, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Etkinlikte pide, tatlı, su ve balon dağıtılan stantlarda Bozkuş, ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

Haber: BASIN BÜLTENİ
 

Mehmet Bozkuş, hain darbe girişimi sonrası şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır dileyerek, “Öncelikle 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Aynı gece gazi olan vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diler, minnetle yad ediyorum. Eğer şehit, gazi ve kahramanlarımız o karanlık gecede dik duruşları, cesaretleri ve kahramanlıkları olmasaydı aydınlık sabahları göremeyecektik, ülkemiz viran olacaktı” dedi.

Bozkuş, şehitler, gaziler ve kahramanların o gece sadece hain darbecilere değil, tüm dünyaya bir mesaj verdiğini belirterek, “15 Temmuz Demokrasi Milli ve Birlik Günü’nü her yıl olduğu gibi bu yıl da 8. anma programını gerçekleştiriyoruz. Valilik tarafından bizlere tahsis edilen nöbet çadırlarımızda, MÜSİAD Diyarbakır olarak hem nöbetimizi tutuyoruz, hem de halkımıza, vatandaşlarımıza farklı ikramlarda bulunuyoruz. Rabbim ülkemize bir daha 15 Temmuz yaşatmasın,” ifadelerinde bulundu.