GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2021 22:34

MÜBAREK ÜÇ AYLAR VE KANDİLİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ

MÜBAREK ÜÇ AYLAR VE KANDİLİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ
Meşhur Paçacı Fazıl Usta, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Fazıl usta , kutlama mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘2021 yılının ilk kandil gecesi olan mübarek Regaib Kandili’ne kavuşmanın, haklı mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz. Bu vesileyle saygıdeğer halkımız ve tüm İslam Alemi’nin Mübarek Regaib Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim. Bir kez daha mübarek Üç Aylar ve sinesinde mübarek kandil geceleri olan bu kutlu günlere, bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa Hazretleri buyurmuştur ki: ‘Recep Cenab-ı Allah’ın, Şaban benim, Ramazan ayı ise bütün ümmetimindir. İşte böyle eşi bulunmaz mübarek günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Allah’a ne kadar ibadet etsek, şükürlerimizle yönelsek azdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Regaib Kandilini kutlar, bu mübarek gecenin bütün insanlık alemine acıların ve gözyaşlarının son bulduğu ve bulaşıcı pandemi gibi bulaşıcı ve öldürücü hastalıkların son bulduğu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.