GENEL Haber Girişi : 02 Şubat 2022 18:27

MÜBAREK REGAİB KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN

MÜBAREK REGAİB KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN
D.BAKIR- Elif Hanım/Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Regaib Kandili’ni kutladı.
Regaib Kandili’nin tarifi olanaksız güzellikler ile dolu olduğuna dikkati çeken Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Cenab-ı Hakk’ın bizlere bahşettiği sayısız lütuflardan biri olan Üç Aylar ve Regaib Kandiline yeniden kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.

Böylesi ulvi bir gecede, yine hep beraber, Cenab-ı Allah'a yönelip ellerimizi açalım. Dualarımızı, niyazlarımızı ve ibadetlerimizi Yüce Rabbimiz’e yöneltelim. 
Başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam Alemi için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlarda bulunalım. 

Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes gece vasıtasıyla bir kez daha onurlandırmaktadır. Regaib Kandili’nin rahmet, bereket ve mahiyeti ile sağladığı manevi kazanımlar anlatmakla bitmez. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, böylesi ulvi bir gecenin faziletlerinden olabildiğince yararlanmaya çalışalım.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes gecenin hatırına, yüreğimize bin damla serpsin ki, bütün yüreğimiz ferahlasın, günlerimize tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım.

Bu mübarek Kandil gecesinde, tüm dualarımızı, niyazlarımızı, Mevlam’ın yüceler yücesi katına ulaştırmak için, paha biçilemeyecek bir fırsattır.

İşte bu özel ve kutlu günlere bizleri kavuşturan Cenabı Hakk’a şükürler ediyoruz. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Kandil tadında ve bereketinde olması dileğiyle, başta geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız olmak üzere, saygıdeğer halkımızın ve tüm İslam Aleminin Regaib Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den ülkemize ve tüm insanlık alemine, sağlık, mutluluk ve huzur nasip etmesini niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.