GENEL Haber Girişi : 09 Aralık 2019 23:39

MİL SAĞLIK-SEN BAŞKANI GÖKALP: ORTAK PAYDAMIZ İNSAN OLMALI

MİL SAĞLIK-SEN BAŞKANI GÖKALP: ORTAK PAYDAMIZ İNSAN OLMALI
MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkanı Fatma Gökalp, Sendikal çalışmalarda ‘kucaklayıcı, bütünleştirici ve birleştirici’ bir bakış açısıyla hareket ettiklerin belirtti.
Gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkanı Fatma Gökalp, şunları söyledi: ‘MİL SAĞLIK-SEN olarak ilk günden bu yana çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz gibi, Din, Dil, Irk ve dünya görüşü ayrımı yapmaksızın, Emek ve Alın terinin hak ettiği değeri bulma noktasında gayret göstermeye devam edeceğiz. ‘ÖNCE BEN, SONRA BEN, HEP BEN ZİHNİYETİ’ Ortak paydamız insandır, bizim çalışmalarımızın ekseni, insana dair kazanımlardır. Bizimle gönül birlikteliği yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Elbette ki, sendikal anlamda, ülkemizde ciddi sıkıntılar yaşanmakta. Bizler tam da bu noktada, sadece kendi üyelerimize değil, bütün kamu çalışanlarına umut olmak için bu kutlu yola çıktık. Bölen değil birleştiren, dağıtan değil toparlayan olma düsturuyla hareket ediyoruz. Kırmak değil, onarmak, gönüllere girmek için mücadele ediyoruz. Manevi, İlkeli ve Liyakatli Sendikacılık anlayışımızla, her geçen gün büyüyen bir sendikayız. Ailemize yeni üyelerimiz katılıyor. Kamu çalışanlarımızın dertleriyle hemhal olmak, sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için çıktığımız bu kutlu yolculukta, bütün paydaşlarımızla beraber emin adımlarla ilerliyoruz. Kamu çalışanlarının hakları korumaya ve sendika olarak bugüne kadar sunulmamış, özlemi duyulan hizmetlerin yapılması için geliyoruz. Ranta ortak olmak için değil, çalışanlarımızın haklarını almak için geliyoruz. Sen-ben kavgasını bitirip, ‘Biz’ olmaya talibiz. Sorunun değil, çözümün parçası olmaya talibiz. Artık durma vakti değil, beraber yürüme vaktidir. Tüm kamu çalışanlarımızı birlikte çalışmaya ve gayret göstermeye davet ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha Sendikamızın İlimiz, Bölgemiz ve bütün ülkemize hayırlara vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Allah’ın izniyle, aşılamayacak engel, üstesinden gelinemeyecek sorun yoktur. Bu şiarla çıktığımız kutlu yolculuğumuzda, gönül birlikteliği yapıp, daha güzel, müreffeh ve mutlu yarınlara ulaşacağız. Rabbim, hepimize yapacağımız bütün çalışmalarımızda, hak, hukuk ve adalet çerçevesinde projeler üretmeyi, azim ve sabırla gayret göstererek, hayır duaları almayı nasip eylesin’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.