GENEL Haber Girişi : 15 Ocak 2019 11:56

MİDDER'den Sur Kaymakamı Çiftçi'ye ziyaret ve plaket

MİDDER'den Sur Kaymakamı Çiftçi'ye ziyaret ve plaket
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ, Sur Kaymakamı ve Sur Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Başkan Altuğ, çiftçi'nin Sur'a yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine MİDDER olarak plak
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanlığı nezaket ziyaretleri kapsamında Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı olan Abdullah Çiftçi'yi ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ'a 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Kayapınar İlçe Başkanı Sabah Karabat ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Sur İlçe Başkanı Abdulvahap Çubuk eşlik etti.  




Diyarbakır'da gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri kapsamında Diyarbakır'a katkı sunan idarecilere ziyaretler düzenlediklerini belirten 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ, "Sayın Sur Kaymakamımız ve Sur Belediye Başkanımız Abdullah Çiftçi beyefendi görev geldiği günden buyana halkımız ile iç içe olup devletin sıcak şevkatini halka sunan halkın sorunlarını kendi sorunları gibi görüp çözen ve halk ile kucaklaşıp halkı seven bir değerdir. Böylesi güzel değerleri ziyaret etmek bizler için onurdur. Sayın Kaymakamımız Abdullah Beyefendi her daim taziyelerde, hasta ziyaretlerine katılıyor, okulları ziyaret edip bir çok önemli kanayan yara olan kan davalalarını barıştırıp  her iki aileyi  aracı olarak bu insani görevi yerine getirmesi bizleri sevindirmektedir. Sur ilçesinde esnafları ziyaret ederek ve halkla içiçe olan sayın kaymakamımız, kısa sürede halkımızın gönlünde taht kurdu. Herkesi makamında ağırlayarak misafir perverlik gösteren Sayın Abdullah Çiftçi bey büyük insanlık yapmaktadır" dedi. 



Çiftçi'nin vatandaşlar tarafından gönlü gözü tok yardımsever bir başkan olduğunu da belirten Altuğ, " Halkımız gönlü gözü tok yardımsever bir başkan olduğunu söylüyor. Demekki hizmet edeni halkımız onure eder. Bizlerde her zaman yanındayız her konuda desteğimiz ve duamız olacaktır. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun kapısını herkese açık tutmuş böylesi güzel bir kaymakamımıza, başkanımıza derneğimiz olarak bir plaket vermek için karar alıp bugün ise bu plaketi takdim ediyoruz. Devletin bayrağın halkını seven böylesi güzel devlet büyüklerimiz  inşallah daha fazla çoğalır. Başkanımız gönüllere dokunuyor ve halkın sevgisin kazanıyor midder başkan altuğ hizmetlerinde dolayı dernek adına plaket takdim etti. Güzel  bir sohbet oldu. Sayın kaymakam başkanımız bizleri çok ağırladılar, çok memnun kaldık sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 





Din, dil, ırk ayrımı yapmadan kapılarının herkese sonuna kadar açık olduklarını belirten ve MİDDER'in yapmış olduğu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sur Kaymakamı ve Sur Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi ise, "Kapımız herkese açıktır, bizim derdimiz her daim hizmettir. Bizler devletimizin imkanlarını halkımıza sunmak için mücadele eden, devletine, bayrağına  bağlı insanları ve devletine bayrağına bağlı her kim olursa olsun kapımız her daim ardına kadar açıktır. Bizler için insan insandır ve yine bizler için amacımız sadece hizmettir. Bizler halkınmızın sorunlarına çözüm getirmek için mücadele ediyoruz. Diyarbakır'a  hizmet benim için onurdur" dedi. 




MİDDER'e de yaptığı ziyaretten dolayı sonsuz teşekkür eden Başkan Çiftçi, "Sizler gibi önemli STK'ların bizleri ziyaret etmesi  bizim için önemlidir. Memleketimiz için güzel ve insani hizmetler yapan kim olursa olsun her daim elimizden gelen ne varsa  bizlerde kendilerine destek olmak için hazırız. Yapılan nezaket ziyareti ve şahsıma verilen plaketten dolayı MİDDER İl Başkanı Sayın Engin Altuğ, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kayapınar İlçe Başkanı Sabah Karabat ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sur İlçe Başkanı Abdulvahap Çubuk'a çok teşekkür ederim" diye konuştu. 
 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.