GENEL Haber Girişi : 20 Ekim 2018 04:32

MİDDER Başkanı Engin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi heyecan yarattı

MİDDER Başkanı Engin: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi heyecan yarattı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda kabine üyeleriyle beraber Diyarbakır’a çıkarma yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Diyarbakır Valiliği tarafından yapılacak olan ve kentin bir çok yerinde düzenlenecek Gençlik Festivaline
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncesinde miting yapmak üzere geldiği Diyarbakır’da 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinden sonra ilk kez kente gelmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı ve ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivali öncesinde kentte hareketlilik yaşanıyor. Güvenlik önlemleri artırılırken, Erdoğan’ın katılacağı açılışlar,yapılacak etkinlikler ve organizasyonlar için de hummalı bir çalışma yürütülüyor.  



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti memnun edici 
Kentte Cumhurbaşkanı Erdoğan için çalışmalar sürerken, STK'lar yapılacak olan bu ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Kısa adı MİDDER olan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ, Diyarbakır’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini değerlendirdi. Ziyaretin Diyarbakır’a verilen önemine vurgu yapan Altuğ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki Diyarbakır ziyaretinden hem Diyarbakır halkının hem STK’ların son derece memnun kaldığını söyledi. 
Engin: Hükümetimize sonsuz teşekkür ediyorum .




Diyarbakır’ın bu tarz festivallere ihtiyacı olduğunu ve hükümetin de her zaman Diyarbakır’a sonuna kadar hizmet aşkıyla yandığını sözlerine ekleyen Ergin, “Diyarbakır yıllarca acılarla boğuşmuş bir kenttir. Hükümetimiz ve değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde refah düzeyine erişmiş olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Diyarbakır’a yine güzellikler katmak için geliyor. Bu da Diyarbakır halkı olarak bizleri de heyecanlandırıyor. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan demek iş demek, aş demektir. Diyarbakır halkına iş ve aşın kapılarını açtıkları için değerli Cumhurbaşkanımıza ve değerli hükümetimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 





Yaptığı açıklamada 15 Temmuz'u da hatırlatan ve terörün her zaman insanlığı hedef aldığını belirten Altuğ, "Terör her zaman insanlığı hedef almıştır, 15 Temmuz gecesi alçakça darbe girişimi yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile milyonlarca vatan sever meydanlara dökülmüştür. 15 Temmuz ülkeye yapılan hain bir saldırıdır. 35 çapulcunun, devlet içinde hain olanların yapmak isteyip de halkın birlik ve beraberliğe ile vatan sevgisi ile bayrak sevgisi ile vatani için toprağı için milleti için canını seve seve verebilecek halkın iman dolu göğüsleri ile karşılaştılar ve püskürtüldüler. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi 12 Eylül’de onların çocukları kazandılar, ama 15 Temmuz Gecesinde onların gayrimeşru çocukları kaybetmiştir" diye konuştu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan sahada ter dökecek 
Öte yandan, Valilik tarafından ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivali, bakım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu yeni Diyarbakır Stadı’nda ve kentin diğer alanlarında yapılacak. Erdoğan, statta eski milli futbolcuların da katılacağı gösteri maçında da forma giyecek. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, valilik ve AK Parti teşkilatları organizasyonların sorunsuz geçmesi için çalışmaları hızlandırdı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.