GENEL Haber Girişi : 20 Ocak 2019 13:47

MİDDER Başkanı Altuğ'dan SİDER Başkanı Yılmaz'a nezaket ziyareti

MİDDER Başkanı Altuğ'dan SİDER Başkanı Yılmaz'a nezaket ziyareti
MİDDER Başkanı Altuğ'dan SİDER Başkanı Yılmaz'a nezaket ziyareti
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ, Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Başkanı Şükran Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. 
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ nezaket ziyaretleri kapsamında Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Başkanı Şükran Yılmaz'ı ziyaret etti. Altuğ'a MİDDER Sur İlçe Başkanı Abdulvahap Çubuk eşlik etti. 



Diyarbakır'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının kendileri için önemli olduğunu belirten ve Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği'nin de Diyarbakır için önemli bir STK olduğunu söyleyen Altuğ, "Bizlerde MİDDER Ailesi olarak Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Başkanı Şükran Yılmaz'a yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı hem nezaket hem teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Şükran Hanım hem vatanını, hem milletini seven bir başkan, bizlere gösterdiği ilgi ve alaka da bizleri mutlu etti. Kendisi devletini, bayrağını, milletini seven kapısını herkese açan, dini dili ırkı ne olursa olsun hiç ayırım yapmadan insanlara insanca davranan değerli bir insandır. Bizler içinde kendisini ziyaret etmemiz mutluluk kaynağıdır. Kendisine hem bize gösterdiği ilgi alakadarından dolayı, hemde Sur esnafına yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz" dedi. 



Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Başkanı Şükran Yılmaz'ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını da belirten Başkan Altuğ, "Bu güzel ilimize kim ne yaparsa, taş üstüne taş koyan kim olursa olsun her zaman yanlarındayız. Şükran Yılmaz Başkanımız devletini bayrağını halkını seven önemli bir değerdir. Böylesi güzel insanlarımızı ziyaret etme kararını yönetim kurulu olarak karar aldık. Kendisi de  bizlere kıymetli zamanını ayırdı. Sayın Başkan Şükran Yılmaz memleketi Diyarbakır'a yatırım yaptı "İş Adamlarına" başkanlık yapıyor İstanbul'daki iş yerini kapatıp memleketine yatırım yapan bir çocuk annesi Şükran Yılmaz'ı tebrik ediyoruz. Diyarbakır sevgisi olan kim olursa olsun  her zaman yanındayız. Yönetim kurulu olarak  güzel hizmet yapan STK'lara, daire müdürlerine yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim ediyoruz. Şükran Yılmaz başkanımıza da plaketimizi sunduk" diye konuştu.  



Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği Başkanı Şükran Yılmaz ise, "Kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Halkımız için yapabilecek ne varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya her daim hazırız. Bu makamlar gelip geçicidir. Bizler halkımız için varız.  Bizleri ziyaret eden ve plaket takdim eden MİDDER Başkanı Engin Altuğ ve beraberinde gelen MİDDER Sur İlçe Başkanı Abdulvahap Çubuk beyefendiye sonsuz teşekkür ediyoruz. Diyarbakır’a hizmet benim için onurdur. Sizler gibi önemli STK'ların bizleri ziyaret etmesi  bizim için önemlidir. Memleketimiz için güzel ve insani hizmetler yapan kim olursa olsun her daim elimizden gelen ne varsa  bizlerde kendilerine destek olmak için hazırız. Yapılan nezaket ziyareti ve şahsıma verilen plaketten dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.