GENEL Haber Girişi : 25 Nisan 2019 22:35

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın Ankara Şubesi’nde Serpme Kahvaltı Keyfi

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın Ankara Şubesi’nde Serpme Kahvaltı Keyfi
Diyarbakır'dan dünyaya açılan lezzet olarak bilinen Kadayıfçı Sıtkı Usta sunduğu hizmetlerle takdir toplamaya devam ediyor. Kadayıfçı Sıtkı Usta Ankara Çukurambar'da Ankaralılara muhteşem eşsiz bir serpme kahvaltı hizmeti de sunmaya başladı. 1968 yılından
Türkiye'nin tanınmış markaları arasında yerini alan Kadayıfçı Sıtkı Usta Ankara Çukurambar'da bulunan şubesi ile Ankaralılara serpme kahvaltı hizmeti de sunmaya başladı. Kadayıfçı Sıtkı Usta’nın ev yapımı tadında lezzetleri Kurulduğu yıldan bu yana katkısız ürünlerini tatlı severlerle buluşturan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, el yapımı lezzetindeki tatlılarıyla halka hizmete devam ediyor.



Diyarbakır’da 3 kuşaktan bu yana hizmet veren ve Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta diye tanınan Sıtkı Altunbay, bundan böyle Ankara Çukurambar'daki Kızılırmak Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 13/B'de 22 çeşit serpme kahvaltı ile Ankaralılara hizmet vermeye devam edeceklerini ve 0312 221 22 21 nolu telefonlardan da rezervasyon yapılabileceğini söyledi.  


  
Sınırsız çay ve suyun ikram olduğu serpme kahvaltıda Kavurmalı yumurta, Menemen, Sigara böreği, Patates kızartması, Domates, Salatalık, Yeşilbiber, Tereyağı, Bal, Kaymak, Vişne reçeli , ceviz reçeli, Siyah zeytin / yeşil zeytin, Keçi peyniri, Beyaz peynir, Tulum peyniri, Örgü peyniri, Tel peynir ,Top peyniri, Burgu peynir ve Yoğurt servis ediliyor. Ankara'da kaliteli ve nezih bir ortamda halkın damak tadına hitap edecek şekilde hizmet edeceklerini söyleyen işletme sahibi Süleyman Altunbay ‘’22 çeşit kahvaltı ürünü Yaklaşık 48 personel ile hizmet vermekteyiz. 

Tüm halkımızı Kahvaltı Salonumuza ve kahvaltı yapmaya davet ediyoruz. Tüm ürünlerimiz doğaldır. Kalite hijyenik hizmete açık bir ekiple gerekli ustalık çalışmalarına sürekli devam eden özverili personelimiz ile her zaman 5 yıldızlı kahvaltı keyfi hizmeti sunuyoruz. Kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulaşılır. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir. Bizim ürünlerimizde Tüm ürünlerimiz doğaldır. Onun için kaliteli müşterilerimiz bizleri tercih ediyor" ifadelerinde bulundu. 




 
 Yıllardır Kadayıfçı Sıtkı Usta'ya gittiklerini belirten müşterilerden Ofis Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı , Mehmet Veysi Yılmaz "Sevgili Sıtkı Altunbay beyefendi misafirlerine izzet, ikram, hürmetkârlık göstermeyi şiar edinmiştir. Asil kişilikli, saygınlığı ve hürmetkârlığı ile tanınır Sıtkı Usta ve her zaman temizlik ve hijyene azami özen gösterir. Asla kaliteden ödün vermez, hep kaliteli ürünler kullanır. Türkiye'nin damak tadına hitap ettiği tatlılarının yanı sıra 22 çeşit kahvaltı çeşidini ve üstelik böylesine tadına doyumsuz zengin menüyü başka bir yerde bulamazsınız. Bir çok yerde serpme kahvaltı gördüm ancak Sıtkı Usta'da gördüğüm kahvaltıyı Türkiye'nin hiç bir yerinde görmedim. Hem ürünlerin lezzeti, hem sunum, hemde ikram harika. Böyle bir lezzeti bizlere sunduğu için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.