GENEL Haber Girişi : 04 Ocak 2019 23:42

Mehmet Demir'in sözleşmesi yenilendi

Mehmet Demir'in sözleşmesi yenilendi
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'in sözleşmesi yenilendi. Sözleşmesi yenilenen Mehmet Demir İl Müdürlüğü görevine devam edecek. Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü de yeni hükümet sistemi kapsamında Demir’e bağlandı.
Diyarbakır'da spor alanında yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran ve vatandaşların taktirini toplayan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir görev süresi sona erdi. Ancak yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle görevine devam edilmesi hususunda yeniden sözleşme imzalandı.  



Demir'in göreve devam kararı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekoru kırdı. Demir'in görevinin başında olmasına sevinen vatandaşlar sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine tebrik mesajları yazdı. 



Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanmaya başlanmasından sonra yeniden yapılanmaya giden Gençlik Ve Spor Bakanlığı’nda il müdürleriyle ilgili önemli kararlar veriliyor. 



Bazı il müdürleri görevden alınarak yerlerine yeni isimler atanırken, bazılarının ise devam etmesine karar veriliyor. Göreve devam kararı çıkan isimlerden biri de Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir oldu. Böylece Demir, kurumda bu göreve ikinci kez atanmış oldu. 


KYK Müdürlüğü de Demir’e bağlandı 

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü de yeni hükümet sistemi kapsamında Demir’in müdürü olduğu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlandı. Böylece il müdürlüğünün faaliyet alanı genişlemiş oldu.  



Öte yandan, dini, dili, ırkı ne olursa olsun kapısını parti gözetmeksizin herkese açık tutan ve hürmetkarlığı ve saygınlığı ile gönüllere taht kuran Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir için sosyal paylaşım sitelerinde de destek mesajları yağdı. Sosyal paylaşım sitelerinde Mehmet Demir için tebrik ve hayırlı olsun mesajları yazan vatandaşlar Gençlik Ve Spor Bakanlığı’na da aldıkları karar için teşekkür ettiler.  





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.