GENEL Haber Girişi : 21 Mart 2019 00:32

Mehmet Adsız’dan Hüseyin Cengiz’e destek

Mehmet Adsız’dan Hüseyin Cengiz’e destek
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Cengiz’e toplumun herkesiminden destek geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden ziyaretler düzenleyen Cengiz’e Refa
“HÜSEYİN CENGİZ BİZİM İÇİN BİR DEĞERDİR” 


Hüseyin Cengiz’in dürüst ve saygın bir kişilik olduğunu belirten Mehmet Adsız bu sebepten kendisine destek olmak istediğini söyledi.  Adsız, "Hüseyin Cengiz dürüst ve saygınlğı ile tanınan bir değerdir. Yenişehir ilçemize çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphem yoktur. Kendisi genç, dinamik, azimli bir insandır. Ben kendisinin Yenişehir Belediye Başkan adayı olacağı ve Yenişehir’i kalkındıracağına inanıyorum. Buradan tüm dostlarıma seslenmek istiyorum, 31 Mart’taki seçimlerde Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cengiz’e sahip çıkmanız gerekiyor. Dürüst ve çalışkan insanların yönetime gelme zamanı gelmiştir artık. Bende sonuna dek Hüseyin Cengiz kardeşime desteğimi belirtmek istiyorum” diye konuştu. 



“ÖĞRENCİLERİME, DOSTLARIMA VE AKRABALARIMDAN CENGİZ İÇİN DESTEK BEKLİYORUM” 


Spor hocalığı yaptığı dönemlerde binlerce öğrencisi olduğunu ve bu öğrencilerine de seslenen Adsız, “Karate dersi verdiğim binlerce öğrencime seslenmek istiyorum, bunun yanı sıra Türkiye’de ne kadar yakın dostum, akrabam, arkadaşlarım, dostlarım ve tanıdıklarıma buradan seslenmek istiyorum. Ne kadar Yenişehir ilçemizde yakınlarınız varsa hepsine bilgi vermenizi ve Hüseyin Cengiz kardeşimize sahip çıkmalarını ve kendisine oy vermelerini rica etmenizi istiyorum. Hüseyin Cengiz beyefendinin Yenişehir ilçemize çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphem yoktur. Dini dili ırkı ne olursa olsun fakir fukara dostudur  kapısına kim giderse gitsin elinden geleni yapar” diye konuştu.  



ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.