GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mart 2023 00:35

MANEVİYAT ÇEŞMESİNDEN HEPİMİZ İSTİFADE EDECEĞİZ

MANEVİYAT ÇEŞMESİNDEN HEPİMİZ İSTİFADE EDECEĞİZ
D.BAKIR/ Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazanı Şerif’in hayır ve bereket dolu günlere vesile olmasını diledi.

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay,  , Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:


Ramazanı Şerif’in bereketi, güzelliği, ayrıcalığı kelimelerle anlatılamayacak kadar, çok ve boldur. Recep ile başlayan, Şaban ile devam eden kutlu ayların son halkası olan Ramazan ayı, sinesinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi de barındırmaktadır.


Böylesi mukaddes günlerde, Yüce Allah’a yönelerek, camilerimizde secde ederek, hep beraber kutladığımız kutlu kandil geceleri ve beraber oturduğumuz iftar sofralarına bizleri bir kez daha kavuşturduğu için, Cenab-ı Allah’a şükürler edeceğiz.


Yüce Allah’tan, ortak niyazımız ve dualarımız, mübarek Ramazan Ayının bu manevi ikliminde başta yurdumuz olmak üzere, bütün İslam âleminin huzur, istikrar, esenlik ve dirliği için, yaşadığımız depremler, sel felaketleri, doğal afetler, dünya genelinde akan gözyaşları, savaşlar, zulümler ve acıların sona ermesidir’.


Mübarek Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma açısından en veciz örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, özel anlar olduğuna dikkati çeken Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay sözlerini şöyle tamamladı:


‘Saygıdeğer halkımız ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu Mukaddes gün ve gecelerin, vatanımız ve bütün Ümmeti Muhammed’e, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.