GENEL Haber Girişi : 27 Şubat 2020 23:27

KUTLU ÜÇ AYLAR VE KANDİLLERE ULAŞMIŞ BULUNMAKTAYIZ

KUTLU ÜÇ AYLAR VE KANDİLLERE ULAŞMIŞ BULUNMAKTAYIZ
D.BAKIR- Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş adamı Ferman Zaman, 3 Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesaj yayınladı.
Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş adamı Ferman Zaman, yayımladığı mesajda şunları söyledi: ‘Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya en çok gereksinim olduğumuz bu kutlu günlerde, mübarek Üç Aylar ve Kandillerin önemi, kuşku yok ki büyüktür’. Mübarek Üç Aylar ve Kandil gecelerinin, kırgınlıklar, dargınlıklar ve hasmane duyguları temizleyeceğini belirten Ferman Zaman, ‘Kutlu Üç Aylar ve mübarek Kandiller, her türlü yanlış, hata ve kusurlarımızdan dönmek için, değeri paha biçilemez hazine değerinde birer fırsattır. Gönül dünyamızı kin ve düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlememiz gerekir. Regaip Kandili, Müslümanlara, Cenabı Allah'ın rahmetinin bol bol ihsan edildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği geceler olduğunu unutmayalım. Aramızdaki dargınlıkları ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik ve beraberlik içinde olalım. Bu mübarek gün ve gecelerde, hoşgörü köprülerinin tesisine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve Ümmeti Muhammed/sı Regaib Kandilini en samimi duygularımla kutlar, başta aziz vatanımız olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.