GENEL Haber Girişi : 29 Mart 2019 23:36

Kooperatifler Mahallesi’nin abisi 5’nci dönem için yeniden aday

Kooperatifler Mahallesi’nin abisi 5’nci dönem için yeniden aday
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi Ofis Semti Kooperatifler Mahallesi’nde çeyrek asırdır muhtarlık yapan Abdulkadir Aydınlar 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden aday oldu.
31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala hem adaylar için hemde vatandaş için heyecan dorukta. Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde belediye başkan seçimlerinin yanı sıra muhtarlarda seçilecek. Diyarbakır’da yapılacak seçimlerde muhtarlar arasında en dikkat çeken isim ise yaklaşık çeyrek asırdır yani 4 dönemdir muhtarlık faaliyeti yürüten Abdulkadir Aydınlar oldu. 5’nci dönem içinde muhtar adayı olan ve mahallenin beyefendiliği ile tanıdığı Abdulkadir Aydınlar mahallenin abisi olarak nam salmış.  


MUHTARLIK KAPISI YILLARDIR ARDINA KADAR AÇIK 


Muhtarlık kapısının yıllardır ardına kadar açık olduğu Kooperatifler Mahallesi Muhtarı ve yeniden aday olan Abdulkadir Aydınlar’a her kesimden destek geliyor. Mahallede herkeste telefon numarası olan ve dertlere derman olarakta bilinen Abdulkadir Aydınlar, “Mahalle sakinlerimden ben çok memnunum Allah’ta onlardan razı olsun. Beni tanıyan tanır tekrar göreve layık görürlerse hizmete insanlığa devam edeceğiz. Eğer seçilmezsem de kimseyede kırılmam üzülmem bu bir kısmet işidir biz hazırız hizmete insanlığa devam edeceğiz. Bugüne kadar hiç kimseyi kırmadım hak hukuka riayet ettim ve etmeyede devam ediyorum sorunları bana ulaştırıyorlar iyi ilişkiler içerisinde çözmek için elimden geleni yapıyorum. Seçimlerde umarım hayırlara vesile olur” dedi. 


“HALKIMIZ İÇİN VARIM” 


Yarım asra yakındır muhtarlık yaptığını dile getiren ve mahallesine hizmet etmeye devam edeceğini belirten Kooperatifler Mahallesi Muhtarı ve tekrar aday olduğunu da sözlerine ekleyen Abdulkadir Aydınlar,  “Halkımız için varım insanlık için varım dini dili ırkı ne olursa olsun kapımız devamlı açık olacaktır, derdi olanın derdine ortak olacağız sorunların çözümü için var olacağız  halkımızın duasını almak bizler için en büyük servet olacaktır  derdimiz insanlıktır. Yaşlılarımızın, emeklilerimizin, engelli kardeşlerimize işçimize memurumuzua esnafımızın,  gençlerimizin her daim yanlarında olacağız lafla değil icraatlarımızla alacağımız dualarla en güzel hizmeti yapacağız. Allah kısmet ederse bende sizden biriyim var oluşumuz insanlık olacaktır tüm sevenlerimin halkımızın desteğini bekliyorum  hak hukuka riyate edeceğiz herkesime hizmet bizim için onurdur” diye konuştu. 


“MUHTARIMIZ FAKİR FUKARA BABASIDIR” 

Mahalle sakini ve esnaflarından Karmen Çiçekçilik Sahibi Veysi Bozkuş, “Muhtarımız Abdülkadir Aydınlar ağabeyimiz mahallemizin değerli bir abisidir biz ondan memnunuz Allah’ta kendisinden razı olsun. 20 yıldan fazladır tanıyorum kendisini ve fakir fukara babasıdır. Bizlerin kendisine desteğimiz tamdır kapısına kim giderse gitsin hizmet için elinden geleni yapar yapmaya da devam eder hiç kimseyi asla kırmaz güler yüzlüğü ile tanınır. Tüm sevenlerimizle kendisinin destekçisi olacağız inşallah” dedi. 



“MUHTARIMIZIN YAPTIĞI HİZMETLERİ SAĞIR SULTANDA BİLİYOR” 

Muhtar Abdulkadir Aydınlar’dan yıllardır memnun olduğunu dile getiren vatandaşlardan Ali Efem ise, “Mahalle muhtarımız ağabeyimiz yıllardır muhtarlık yapmaktadır bizler memnunuz Allah razı olsun ondan çok güzel hizmetler yaptı. Bu yapılan hizmetleri sağır sultan bile biliyor. Elbetteki Diyarbakır evladına sahip çıkacağız. Bizler destek olarak hazırız elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Muhtarımız Abdulkadir Aydınlar tekrar seçilecektir bundan hiç şüphemiz yok. Dürüst, onurlu, yardımsever bir kişilikli insandır ve bir Diyarbakır beyefendisir kendisi. Ben bütün akrabalarım yakınlarıma sevdiklerime oy verilmesi için bilgi verdim” diye konuştu. 



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.