GENEL Haber Girişi : 10 Temmuz 2019 00:27

Kendisini hayata döndüren doktorun resmini halıya dokuyup hediye etti

Kendisini hayata döndüren doktorun resmini halıya dokuyup hediye etti
Midyat’da bir süre önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki hasta Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz’ın yaptığı müdahale ve tedavi ile eski sağlığına kavuştu.
İyileşen hasta ve ailesi doktora teşekkür etmek için doktorun halıya dokudukları  resmini hediye ettiler.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri  Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz hastalara şifa olmaya devam ediyor. Yaptığı başarılı operasyonlar ve müdahaleler ile Diyarbakır ve bölgeden bir çok hastaya şifa kaynağı olan Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz, 20 gün önce beyin kanaması geçiren 50 yaşındaki Lokman Ataç isimli hastayı da eski sağlığına kavuşturdu.



Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz’ın kendileri için bir şans olduğunu belirten ve Yılmaz’ın sayesinde hayatta kaldığını anlatan Lokman Ataç, “20 gün önce aniden rahatsızlanarak Beyin kanaması geçirdim. Midyat’tan Diyarbakır’a Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk etmişler. Burada sayın Doç.Dr. Tevfik Yılmaz hocam müdahele etmiş ve beni bu süre zarfında sağlığıma kavuşturdu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yardımcısı olsun onu asla unutmayacağım sayesinde sağlım şuan çok iyi” diye konuştu. 
Abisi Lokman Ataç’ın hayatını Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz’ın kurtardığını kendisine bir can borçlu olduklarını belirten Ataç’ın kardeşi İbrahim Ataç ise, “Abim lokman ataç aninden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirdi Midyat’tan Diyarbakır’a  Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri sevk yaptılar  durumu çok ağırdı. Doç.Dr. Tevfik Yılmaz beyi çağırdılar hemen  geldi müdahale yaptı abim Lokman Ataç 20 gün hastanede yatarak tedavi gördü. 



Doç.Dr. Tevfik Yılmaz bey kendi akrabası gibi büyük fedakarlık yaptı bizlere ağabeyimi sağlığına kavuşturdu çok ilgilendi. Kendisiyle defalarca telefonlarla konuşuyoruz durumu hakkında yanına giderek bizlere  çok ilgi alakadar oldu biz ne kadar dua etsek azdır. Kendisinin hiçbir zaman hakkını unutamayız. Çok duacıyız kendisine bir halı resmini yaptık haberi olmadan internette haberleri vardı  fotoğrafını aldık halıya dokuduk bugünde getirip hocamıza verdik. Ne kadar dua etsek azdır hocamıza, kendisi hastaları çok seviyor hiç kimseyi kırmıyor hastanede tüm personeller ve hocamız bizlere ilgi gösterdi sonsuz teşekkür ediyoruz. Rabbim böylesi güzel doktorumuzdan binlerce kez razı olsun” diye konuştu.




Her hasta için aynı hassasiyeti gösterdiğini belirten Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri  Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tevfik Yılmaz ise, “Hastamızın sağlığının iyi olması için elimizden geleni yaptım çok şükür sağlık durumu iyi. Onlarda iyi niyetlerinden bir halı dokuyup getirmişler. Bende kendilerine bu güzel jestlerinden dolayı çok teşekkür ederim sağolsunlar” diye konuştu. 
 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.