GÜNDEM Haber Girişi : 03 Şubat 2022 10:51

KAYMAZ’DAN MÜBAREK REGAİB KANDİL MESAJI

KAYMAZ’DAN MÜBAREK REGAİB KANDİL MESAJI
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.
Mesajında, ‘Dostluklar, kardeşlikler ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan böylesi Ulvi günlere yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten  Başkan , Atilla Kaymaz, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Evvela, bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Mübarek Üç Aylar ve Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı kandiller diliyorum. Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve Kandilimiz mübarek olsun.
RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR ARALANDIĞI GÜNLER
En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, bütün mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Kandil gecelerini, en iyi şekilde değerlendirelim.
Bu Mukaddes Kandil günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, ellerimizi kaldırarak, Yüce Rabbimiz’e dualarda buluşacağız.
Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Üç Aylar ve sinesinde barındırdığı Kandil Gecelerinin, rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Âlemi’nin Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin bütün insanlık sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.