GENEL Haber Girişi : 14 Ekim 2019 14:37

KAYIP DOKTOR BULUNDU

KAYIP DOKTOR BULUNDU
Özel hayatında yaşadığı travmalara yenik düşen K.Ç. Adındaki umut vadeden doktorun macerası tıpkı bir film senaryosundan fırlamış gibi. Mesleğinden istifa ettikten sonra evlenen ve kısa süre sonra eşinden ayrılan, akabinde psikolojisi bozulan Doktor K.Ç..

Özel hayatında yaşadığı travmalara yenik düşen K.Ç. Adındaki umut vadeden doktorun macerası tıpkı bir film senaryosundan fırlamış gibi. Mesleğinden istifa ettikten sonra evlenen ve kısa süre sonra eşinden ayrılan, akabinde psikolojisi bozulan Doktor K.Ç. günlerce yayan yürüyerek hiç hesapta olmayan Diyarbakır’da kendini buldu. Diyarbakır sokaklarında amaçsızca dolaştığı görülen doktor K.Ç. hayırsever bir iş adamı Cihat Toprak tarafından 3 gün bakıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

Seyfettin EKEN

DİYARBAKIR – Henüz yeni mezunken mutluluk hayali ile evlenen ve kısa bir süre sonra sona eren hikayenin ardından doktor K.Ç. Psikolojik olarak bunalıma girer. Yaşadığı travmanın ağırlığını kaldıramayan K.Ç. kaçış yolu olarak ilk olarak meslekten istifa etti. Daha sonra kafasını dağıtmak isteyen doktor bu kez de kendini yollara vurdu.

Ankara ve İstanbul arasını 6 günde yürüyerek giden Doktor K.Ç. bu sürede şehir merkezlerinin dışında çok kısa süreli uyku tulumunda uyuyarak gitmiş. Kayıp doktor ormanlık alanlardan geçmiş ve gıda ihtiyacını da yoldaki çimen ve otların köklerinden beslenerek karşılamış.

 “KAYIP DOKTORA HAYIRSEVER İŞADAMI SAHİP ÇIKTI”

Diyarbakır’a maceralı bir biçimde gelen doktora evini açan İş adamı Cihat Toprak daha sonra Diyarbakır MHP il Başkanı Cihan Kayaalp ile birlikte doktor K.Ç.’nin ailesini bulmaya koyuldular. Bir taraftan akıl sağlığı tehdit altında olan K.Ç.’nin tedavisini gerçekleştiren öte taraftan da yaşamını idame ettirmeye çalışan Kayaalp ve Toprak’ın çabası bir süre sonra sonuç verdi ve kayıp Doktor’un ailesi ile iletişim kuruldu. Hayırseverler Doktor K.Ç.’nin ağabeyi Resul Çelik’e telefon ile ulaştılar. Diyarbakır’a gelip buluşan kardeşleri misafir eden hayırsever

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.