GENEL Haber Girişi : 12 Mayıs 2019 15:45

KAVMAZ‘ANA GİBİ YAR, BAĞDAT GİBİ DİYAR OLMAZ’

KAVMAZ‘ANA GİBİ YAR, BAĞDAT GİBİ DİYAR OLMAZ’
D.BAKIR- Ak Sevdalılar Yardımlaşma Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Mihdat Kavmaz, bugün kutladığımız Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında Annelerimizin, fedakârlık timsali olduklarına dikkat çeken Ak Sevdalılar Yardımlaşma Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Mihdat Kavmaz, şunları söyledi:
‘Bir duygu sağanağı yaşadığımız şu günlerde, Annelerimiz ile ilgili söylemek istediğimiz o kadar çok sevgi sözleri var ki.


Acılarımızı azaltan, sevinçlerimizi çoğaltan, yemeyip yediren, giymeyip giydiren, evlatlarının başarısı, huzuru ve mutluluğu için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan, hep teyakkuzda alan Annelerimizin Anneler Günü’nü can-ı gönülden kutluyorum.
Varlığıyla bizlere güç veren, çalışan, üreten, gücümüze güç katan Annelerimiz, sizleri çok ama çok seviyoruz.


Tarifi imkânsız muhabbettin, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın simgesi saygıdeğer annelerimiz, bugün değil, her gün sizin gününüz olsun.
‘Sevgi nedir?’ diye sorduklarında veya ‘Sevgi’ deyince aklınıza ne geliyor?’ diye sorulduğunda hepimiz sözbirliği etmişçesine ‘Annemiz’ deriz. Çünkü annelerimiz, pazarlıksız ve karşılıksız severler. 


Bizleri 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyunda yüreklerinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.


Canımızdan çok sevdiğimiz annelerimizin, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle hepinizin ellerinden öpüyor, vefat etmiş muhterem annelerimize Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyoruz’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.